Jobbet Key Account Manager sökes för kunds räkning i Helsingborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Key Account Manager sökes för kunds räkning i Helsingborg publicerad av StudentConsulting

Full-Time
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Key Account Manager på heltid som vill vara med och utveckla befintliga kunder och ta ny mark tillsammans med försäljningsteamet.

Information om uppdraget:

För tjänsten krävs det att du själv tar initiativ och ser möjligheter och lösningar. Samtidigt ska du vara ödmjuk inför flera olika arbetsuppgifter och ställa upp för teamet oavsett vad det gäller. Du kommer ha ansvar för hela processen och kommer därför behöva boka upp möten som du själv genomför med befintliga och nya kunder och har förmågan att förhandla fram avtal med dessa som gynnar och tar hänsyn till företagets helhet.

Arbetsuppgifterna kan bland annat innefatta:
- Inne och ute-sälj
- Kartlägga marknaden
- Förhandla och skriva avtal
- Merförsäljning
- Ansvara för befintliga och nya kunder
- Vara länken mellan kategoricheferna
- Vara spindeln i nätet och koordinera sälj med inköp och marknad/kommunikationsavdelningen
- Uppdatera prislistor
- Boka frakter
- Ta emot orders

Detta söker vi:

För dig kommer försäljning naturligt - du tar egna initiativ och väntar inte på instruktioner. Samtidigt är du målinriktad, du tar hänsyn till din omgivning och tänker på teamet och företagets bästa. Du är en van förhandlare och har inga problem med att hantera hela processen från start till slut. Det krävs att du är en duktig kommunikatör och är resultatorienterad.

Detta är en otrolig möjlighet för den som söker nästa steg i sin karriär. Du söker en arbetsgivare där du kan växa och vara en viktig nyckelspelare för företagets fortsatta tillväxt.

För rätt person finns möjligheten att växa in i en roll som försäljningschef över tid.

Vi kommer tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55108

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till