Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Key Account Manager Retail till Canon Svenska AB, Stockholm jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Key Account Manager Retail till Canon Svenska AB, Stockholm på Säljpoolen

Key Account Manager Retail till Canon Svenska AB, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid

Canon Svenska AB söker nu

Key Account Manager - Retail till Stockholm

Har du en gedigen erfarenhet inom B2B försäljning samt att arbeta med stora nationella och globala kunder? Brinner du för att vinna nya affärer och skapa långsiktiga relationer?

Canon befinner sig i en tillväxtfas och därför söker vi en engagerad kollega som vill vara med på en spännande resa framåt. Som Key Account Manager kommer du rikta in dig på att inleda nya kundsamarbeten inom retail, både nationella och globala. Med nya digitala lösningar och ökad effektivisering hjälper vi företag över hela världen att förändra och utveckla sina processer så att de är redo att möta morgondagens krav på dokumenthantering. 

Din roll
I rollen som KAM kommer du främst att fokusera på våra framtida nyckelkunder inom retail, till vilka du ska erbjuda marknadsledande utskriftslösningar tillsammans med Canons breda och väletablerade tjänsteutbud gällande informationshantering.

Du kommer även till viss del vidareutveckla befintliga kunder. Som KAM har du ett eget kundansvar och budgetmål som skall uppfyllas. Detta når du genom att bygga långsiktiga relationer och offerera hållbara lösningar samt skapa förtroende och stärka Canons varumärke.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära: bearbeta och förvärva nya strategiska kunder, medverka vid upphandlingar, marknadsaktiviteter, upprätta kundplaner och vara delaktig i kundteam samt ansvara för att affärsområdet når sina mål och visioner.

Du kommer att samverka med kollegor inom Canon Sverige, men även med personer inom Canon globalt. Du kommer att ingå i ett team på fyra personer och rapportera till Team Leader Global & Strategic Accounts som blir din närmsta chef. 

'Jag ser också att det är viktigt att du har ett starkt eget driv då rollen handlar om att driva Canons försäljning mot våra strategiska kunder i en starkt konkurrensutsatt marknad som ständigt förändras. Du behöver ha en god social förmåga och med den skapa goda och starka relationer med olika funktioner hos dina kunder och även internt på Canon.'

Läs mer om vad Madeleine och Per har att säga om företaget på [ Link removed ]

Vad vi söker 

  • Du har en gedigen erfarenhet inom B2B försäljning och erfarenhet av att arbeta med stora och globala kunder
  • Du är van att jobba strategiskt och långsiktigt i kundrelationen
  • Du har troligtvis jobbat med IT-/mjukvaru-/systemförsäljning, alternativt har du ett gediget tekniskt intresse och kunnande
  • Du har en relevant utbildning, gärna på högskolenivå eller liknande
  • Du har erfarenhet av att skapa nya affärsrelationer
  • Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska

Vidare lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna. För att bli framgångsrik i rollen behöver du brinna för att jobba med människor samt tycka om att inspirera och engagera. Som person är du initiativtagande, flexibel, kommunikativ och relationsskapande. Din vilja att uppnå resultat är tydlig och du är intresserad av att utvecklas tillsammans med Canon i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.

Du har förmåga att se världen som dina kunder ser den. Vi söker därför efter nyfikna och kreativa problemlösare som du - någon som ser till att Canon ligger steget före i en ständigt föränderlig värld.

Vi erbjuder
Hos Canon får du stöd och uppmuntran från kollegor som delar dina ambitioner och hjälper dig att lyckas och att växa. Vi investerar i din professionella utveckling. Våra ledare ger dig friheten att prova nya saker och du ingår i en kultur där vi delar våra framgångar och lär av varandra.

Kontakt och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulf Hammar på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

I samband med att du registrerar din ansökan och fyller i dina uppgifter samtycker du till att vi får ta del av dina personuppgifter samt att du läst och accepterat Canon Europas integritetsmeddelande vid rekrytering, [ Link removed ]

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort 'att leva och arbeta tillsammans för allas bästa'. Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. 

Canon berikar liv och företag på nya sätt. Du kan spela en roll för att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans. Du kan förvänta dig det exceptionella och uppnå det exceptionella, med världens bästa bildhanteringsföretag.

Läs mer om oss via[ Link removed ]

Sökord: säljare, distriktssäljare, utesäljare, fältsäljare, IT sales, molntjänster, cloud solutions

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 6cab013551864dd1a31b9b51eaf09b