Jobbet Key Account Manager har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Key Account Manager publicerad av SalesOnly

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Exopen söker en Key Account Manager till huvudkontoret i Stockholm!

Är du en entreprenör med en ekonomisk ådra, gillar siffror och älskar försäljning? Vill du vara med på en fantastisk tillväxtresa och förmedla marknadens bästa lösning för automatiserad, enkel och kostnadseffektiv budgetering och rapportering?

Då har du rätt förutsättningar för att bli vår nästa Key Account Manager!

Vi söker en självgående och driven Key Account Manager - som kommer bli en nyckelperson för företaget i dess pågående expansion. I ett snabbväxande bolag som Exopen finns det goda möjligheter till utveckling, och i denna roll får du möjlighet att påverka både din egen och företagets framgång. Du rapporterar direkt till VD och är en del av säljteamet. Exopen sitter i trevliga lokaler på Östermalm i Stockholm

Om tjänsten:

Exopen utvecklar och säljer rapport- och budgetlösningar och i rollen som Key Account Manager ansvarar du för att bibehålla och utveckla våra befintliga kunder. Utifrån en strategisk bearbetningsplan ges du frihet och mandat att upprätta affärsplaner och kundplaner kopplat till Exopens övergripande affärsplan. Vi ser att det är av stor vikt att du, utifrån kunskap, erfarenhet och ett affärsmässigt förhållningssätt har förmågan att vara en rådgivande part i en många gånger komplex affär. Du arbetar i nära samarbete med Exopens konsulter och kan utnyttja deras expertis i såväl analys som konsultation.

Om dig – erfarenheter och egenskaper


•      Du har ett genuint intresse av försäljning och arbetar utifrån tydliga mål och delmål.

•      Du har dokumenterade erfarenheter av proaktiv komplex försäljning, minst 5 år

•      Du är lösningsorienterad och drivs av att utveckla verksamheter utifrån ett konsultativt förhållningssätt.

•      Du har ett intresse och en grundläggande förståelse av tekniska lösningar och ekonomi.   

•      Vidare är du en person som vågar utmana och komma med nya idéer samtidigt som du är en riktigt skicklig relationsbyggare med ett genuint intresse av att bygga förtroende, trygghet och värde för dina kunder.

Vi erbjuder

Som anställd hos oss får du möjlighet att vara med i ett entreprenörsdrivet företag som står inför en expansiv och innovativ resa, med en kapitalstark ägare i ryggen och affärsdriven VD vid rodret. Hos oss möts du av en familjär arbetsplats där vi sätter högt värde i öppenhet och prestigelöst samarbete. Vi tror att en gemensam målsättning att alltid se till kundens bästa är en nyckelfaktor för att bibehålla de värdeskapande partnerskap och de konsultativa lösningarna vi erbjuder idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Viktor Hernborg. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Viktor via mail: viktor.hernborg@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Exopen är ett företag som i över 20 år har hjälpt andra företag med rapportering-, budget- och prognoslösningar. De täcker allt från det lilla företagets rapportbehov till den stora koncernens processer och beslutsstödskrav. Man har idag över 300 kunder på den svenska marknaden, omsätter ca 40 MSEK och har i dagsläget 25 anställda.

Referens

salesonly2935

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till