Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Key Account Manager jobb i Stockholm på Insight Competence

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Key Account Manager på Insight Competence

Key Account Manager

Insight Competence Stockholm, Stockholms län Heltid

VI SÖKER EN KEY ACCOUNT MANAGER


Om Discovery Networks

Discovery Networks Sweden ägs av Discovery Communications (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) som är världens största mediaföretag inom non fiction och som via 155 tv-kanaler når över 3 miljarder tittare i drygt 220 länder och territorier.

Varje dag inspirerar och underhåller Discovery Networks Sweden tittarna med sitt innehåll och får dem att skratta, gråta, känna eller helt enkelt lära sig något nytt. Discovery Networks Sweden ägs av Discovery Inc och är Sveriges näst största kommersiella tv -hus. Det finns 11 kanaler i Sverige - bland dem återfinns Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Eurosport, Discovery channel, TLC - och en av Sveriges snabbast växande streamingtjänster: discovery+. Stolta ägare av rättigheterna till OS 2018 - 2024 och Svenska fotbollsligan Allsvenskan/Superettan. På Discovery Networks Sweden är vi cirka 180 personer.

Arbetsbeskrivning

Försäljningsavdelningen på Discovery Networks söker en Key Account Manager som kommer ingå i försäljningsorganisationen. På Discovery Networks arbetar du med försäljning av Discoverys hela produktportfölj inom reklam och sponsring på Discoverys samtliga plattformar.

Du bearbetar och utvecklar självständigt en stor portfölj utav befintliga kunder samt identifierar och utvecklar nya affärsmöjligheter. Du har ett etablerat kontaktnät på mediebyråerna och hos slutkund. Du arbetar självständigt och i team samt träffar i första hand personer på marknadschefsnivå och nyckelpersoner på byråerna. Viktigt att förstå kundens affärsutmaning och vara en skicklig rådgivare som trivs i en ständigt föränderlig bransch.

I arbetsbeskrivningen ställs höga krav på aktivitetsnivå och din tid spenderar du mestadels ute hos kunder och byråer. Du arbetar ansvarsfullt med stort eget ansvar mot egen budget och uppsatta KPI:er. Som stöd i ditt arbete har du en erfaren organisation, fantastiska kollegor, ett starkt varumärke samt en väl utvecklad försäljningsprocess och metodik.

Din arbetsplats är Stockholm men du kommer tillhöra Discoverys nordiska organisation vilket medför ett krav på att Du hanterar engelska i både tal och skrift. Vidare kommer du kommer rapportera till den svenska Försäljningschefen.


Vad erbjuder vi

Du kommer jobba i en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö i en bransch som ständigt är under förändring. Du kommer att spela en viktig roll i den svenska säljorganisationen. Vi tror på människors kraft och kommer att utmana och stödja dig för att nå din fulla potential.

Vem söker vi?

Till denna roll söker vi dig med minst tre års erfarenhet av försäljning. Du har tidigare arbetat med uppsökande försäljning direkt mot beslutsfattare och har dokumenterat goda säljresultat. Du är van att själv boka dina besök, planera din vardag organiserat samt att genomföra din planering. Vidare sätter vi stor vikt vid att du har ett gott siffersinne samt drivs av att paketera våra produkter utifrån kundens behov och vara lösningsorienterad. Tidigare erfarenhet av TV och/eller digital videoförsäljning är starkt meriterande.

Som person söker vi dig som har ett inre driv samt är en genuin relationsbyggare. Du har en passion till sälj och vet att uthållighet är viktigt för att lyckas. Vidare söker vi dig som är ansvarstagande, lyhörd och är en bra teamspelare.

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Insight Competence och vid frågor om tjänsten, kontakta Ellen Ploman-Wolinder: [ Email address blocked ]

Varmt Välkommen med din ansökan!


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: insightcompetence145