Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Key Account Manager för lärarbemanning till StudentConsulting jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Key Account Manager för lärarbemanning till StudentConsulting på StudentConsulting

Key Account Manager för lärarbemanning till StudentConsulting

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Har du vad som krävs för att arbeta med försäljning av lärarbemanning inom vår framgångsrika koncern? Vi söker dig med explosivitet, skärpa och en obeveklig vilja att skapa resultat!

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Sveriges snabbast växande företag och nu växlar vi upp ytterligare! Vi erbjuder nu en tjänst som kanske är ett av de roligaste men framförallt viktigaste jobbet du kan stoltsera med på LinkedIn, nämligen Key Account Manager för lärarbemanning. Tjänsten innebär att du får möjlighet att lösa gåtan de flesta skolor ställer sig, hur ska de hantera personalbristen inom förskola och skola?

StudentConsulting erbjuder en väldigt spännande säljroll inom ett för bolaget viktigt område. Då området lärarbemanning har potential för stark tillväxt erbjuder tjänsten utvecklingsmöjligheter. Vi har väldigt goda referenser inom området varför rätt person erbjuds optimala möjligheter till säljframgångar.

Som försäljningsansvarig för lärarbemanning på StudentConsulting kommer du vara en central nyckelspelare för att ta vårt bolag och vår lärarbemanning till nya framgångar. Du får en möjlighet att arbeta mot de största kommunerna och privata skolorna i Norden och tillsammans med dina kollegor få möjlighet att fortsätta utveckla bemanningsbranschen.

Som försäljningsansvarig arbetar du i en operativ försäljningsroll där du kartlägger, bearbetar och slutför affärerna på egen hand eller tillsammans med andra specialister i vår organisation. Som försäljningsansvarig kommer ditt huvudsakliga ansvar vara att säkra vår tillväxt inom lärarbemanning genom att teckna nya affärer och löpande identifiera nya affärsmöjligheter. Rollen innebär stor variation av arbetsuppgifter och du kommer att arbeta med alla steg i försäljning så som att kartlägga och analysera skolverksamheter, genomförande av kundbesök, offert och anbudsarbete samt uppföljning av dessa, förhandling och omförhandling av avtal, traditionell kundvård samt deltagande på mässor och andra marknadsaktiviteter.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett genuint intresse för affärer och har mycket god förmåga att prioritera och tänka långsiktigt samtidigt som du drivs av att teckna stora affärer hos nya och befintliga kunder. För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du har ett extremt sälj och resultatfokus samt har en förmåga att skapa affärsmässiga och långsiktiga affärsrelationer. Arbetet kräver att du har en stark drivkraft samt är strukturerad och gillar att driva utvecklingen av stora kunder i nära samarbete med duktiga kollegor. Erfarenhet eller ett stort intresse för utbildningsväsendet är meriterande.

Vi söker dig som är en öppen och prestigelös teamspelare och som presterat toppresultat inom tjänsteförsäljning. Vår arbetsmiljö präglas av en stark säljkultur med fokus på resultat, och högt tempo. Vi ser gärna att du har en akademisk examen och utöver detta behöver du ha starka ledaregenskaper då de kunder som du kommer ansvara för involverar stora delar av organisationen. Din förmåga att implementera kundavtal tillsammans med dina kollegor skapar förutsättningar för framgång.

Kvalifikationer och personliga egenskaper vi efterfrågar för rollen :
• Du har minst tre års erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning
• För att lyckas i rollen behöver du kunna planera, organisera och prioritera dina aktiviteter på ett effektivt sätt.
• Du drivs av att samarbeta med andra människor och är duktig på att kommunicera, såväl internt som externt
• God förhandlingsvana
• Naturlig fallenhet för att bygga nya relationer och utveckla befintliga samarbeten
• Resultatorienterad och målinriktad person med ett ödmjukt men passionerat förhållningssätt
• Ansvarstagande person som har lätt för att fatta beslut och få saker ur händerna.
• Erfarenhet och/ eller ett stort intresse för utbildningsväsendet är meriterande.

Vi erbjuder en konkurrenskraftig ersättning och fortsatt kompetensutveckling inom försäljning i flera steg i takt med din utveckling samt en möjlighet att bli en del av vår framgångssaga.

Är du den vi söker? Brinner du för att skapa jobb? Vi håller intervjuer löpande så ansök redan idag!

Sökord: försäljningsansvarig, account manager, lärarbemanning

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Key Account Manager för lärarbemanning till StudentConsulting
StudentConsulting Stockholm Heltid
Key Account Manager till StudentConsulting!
StudentConsulting Stockholm Heltidsanställd
Nordic Bid Manager till StudentConsulting
StudentConsulting Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58494