Jobbet Key Account Manager B2B inom förnyelsebar energi i börsbolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Key Account Manager B2B inom förnyelsebar energi i börsbolag publicerad av Poolia

Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning


BayWa r.e. Solar Energy Systems söker nu en relationsskapande och affärsorienterad Key Account Manager B2B för verksamheten i Sverige. Tjänsten är en ny befattning underställd den skandinaviska VD:n. Tänkbara placeringsorter är Malmö, Göteborg och Stockholm. Du kan utgå från ditt hemmakontor eller det skandinaviska huvudkontoret i Malmö. Har du ett stort intresse för att utveckla samarbetet och affärsrelationen med våra viktigaste kunder B2B inom förnyelsebar energi? Vill du arbeta strategiskt i en professionell och framgångsrik global börsnoterad koncern? Är du intresserad av en tjänst som ger möjlighet till personlig utveckling i ett expansivt bolag? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du erbjuds en utvecklande och utmanande tjänst i ett framgångsrikt och växande företag inom förnyelsebar energi. Du får vara med och påverka den pågående energiomställningen. Som Key Account Manager jobbar du med B2B i hela Sverige med BayWa r.e.’s produkter inom solenergiområdet. Målgruppen är större installatörer och återförsäljare av solenergilösningar. Du fokuserar främst på utveckling av befintliga nyckelkunder men du jobbar även till viss del med nykundsbearbetning av potentiella nyckelkunder. Geografiskt jobbar du primärt mot större installatörer och återförsäljare i storstadsregionerna, d v s Skåne, Västra Götaland och Stockholm/Mälardalen. Resor ingår i tjänsten och normalt har du ca 50 övernattningar per år.

Vem är du?
Vi tror att du minst har 5 års erfarenhet som Key Account Manager och strategisk försäljning. Vi ser det som en stor fördel om du har erfarenhet av indirekt försäljning gentemot återförsäljare och/eller installatörer. Jobbar du redan idag inom förnyelsebar energi eller i en närliggande bransch är det mycket värdefullt. Du har ett allmänt tekniskt intresse. Du har erfarenhet av att förhandla med professionella inköpare. Du trivs med och känner dig bekväm med att jobba strategiskt och i förhandlingsrollen. Du är drivande med målet i fokus och har en god förmåga att skapa, bibehålla och utveckla goda affärsrelationer. Du har också förmågan att navigera i komplexa kundorganisationer. Vidare har du ett kommersiellt fokus och omfattande kunskap gällande vår slutkunds köpbeteende samt god förståelse om dina nyckelkunders vardag, utmaningar och behov. Avgörande för att du ska lyckas som Key Account Manager B2B är att du har ett genuint intresse för människor, är tydlig i ditt arbete internt och externt samt har en passion för affärer. Du har även förmågan att prioritera och fatta affärsmässiga beslut och är självgående. För att vara framgångsrik tror vi att följande egenskaper är viktiga: • Affärsorienterad/professionell/målinriktad/trovärdig • Relationsskapande/förtroendeingivande • Lyhörd/rådgivande • Drivande/engagerad/självgående/proaktiv • Flexibel och prestigelös • Långsiktigt tänkande med en vilja att hjälpa kunder • Systematisk/strukturerad För tjänsten krävs att du behärskar svenska i tal och skrift. Du har också goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Vi vill att du behärskar Office-paketet och har erfarenhet av affärssystem. B-körkort krävs för tjänsten.

Om verksamheten
BayWa är en börsnoterad koncern som omsätter över 16 miljarder EUR och har mer än 18 000 anställda över hela världen. Läs mer på [ Link removed ] BayWa r.e. renewable energy GmbH was founded in 2009 as a wholly owned subsidiary of BayWa AG. All of the Group's activities in the field of renewables have been brought together under this umbrella: photovoltaics, wind energy, bioenergy, services and energy trading. We are one of the world's largest suppliers of photovoltaic systems and decentralized energy solutions. The company is currently active in Germany and many other European countries, as well as in the USA, the Asia Pacific region and Africa. The objective of BayWa r.e. is to promote increased utilization of renewables at a global level. We develop innovative solutions that assure quality of life for the future. With the size, global network and financial strength of BayWa AG behind us, we are well equipped to carry out this mission. Please visit [ Link removed ] />

Referens

57661

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till