Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Key Account Manager / KAM till Thomée, Malmö job in Malmö at Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Key Account Manager / KAM till Thomée, Malmö på Säljpoolen

Key Account Manager / KAM till Thomée, Malmö

Säljpoolen Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Key Account Manager
Sverige

Thomée har varit verksamma sedan 1892 och är idag Sveriges ledande grossist av järn och byggförnödenheter. Vi riktar oss i huvudsak mot den svenska järn- och bygghandeln. Vi omsätter 650 M, är 45 anställda och har vårt säte i Malmö. Thomée Gruppen är en del av Salix Group AB.

Om tjänsten
Vi fortsätter vår tillväxtresa och stärker upp vår försäljningsavdelning med en affärsinriktad Key Account Manager.

Som Key Account Manager hos oss på Thomée blir ditt uppdrag att ansvara för våra största och viktigaste kunder. Huvuduppgiften blir att vidareutveckla och stärka våra affärsrelationer med kedjor och kunder som i huvudsak finns inom järn- och byggvaruhandeln på den svenska marknaden.

I din roll som Key Account Manager möter du våra kunder med ett nära och affärsmässigt samarbete, brinnande engagemang samt god struktur. Försäljning sker på central nivå – där du driver avtalsförhandlingar och skapar strategiskt byggda aktiviteter/kampanjer som du tar gemensamt med kund hela vägen och aktiverar i våra kunders butiker.

Du ingår i ett säljteam bestående av en KAM, nio distriktsäljare och sex kundtjänstkollegor. Du rapporterar direkt till försäljningsdirektören och utgår från vårt kontor i Malmö. Då våra kunder finns över hela landet omfattar tjänsten resande och upp till 30-40 övernattningar årligen.

”På Thomée brinner vi för att skapa mervärde för våra kunder. I form av smarta logistik- och servicetjänster blir vi ett oslagbart säljbolag för den nordiske järn- och byggfackhandlaren. Vi har kunskap med oss sedan 1892 och ett gott renommé på marknaden om att vara både trovärdiga och lyhörda. Vi har ett starkt erbjudande som vi hela tiden försöker att förbättra, med våra koncept vågar jag nog säga att vi är den mest snabbfotade leverantören på marknaden. 

Kort och gott, vårt mål är att hjälpa kunden att effektivisera sin hantering av förnödenheter och förbrukningsmaterial med smarta lösningar som skapar ordning & reda samt lönsamhet i båda ändar.”

- Håkan Rosenqvist, försäljningsdirektör

 

Din profil
Du är ambitiös och drivs av att skapa långsiktiga och professionella affärsrelationer. Du är van att arbeta självständigt och ser teamet som en styrka och ett redskap. Du trivs i snabbrörliga, föränderliga miljöer, är lyhörd och ser ständigt nya möjligheter. I en omvärld där utvecklingen går snabbare än någonsin, har du en förmåga att se och skapa helhetslösningar och koncept hos dina kunder, som gör oss framgångsrika tillsammans. Du bidrar självklart med att skapa en positiv stämning både externt och internt.

Kompetenser & erfarenheter 

  • Du har god erfarenhet av försäljning på KAM-nivå och har en strategisk höjd i ditt säljarbete
  • Du har erfarenhet av att skapa kundplaner, avtalsförhandling på central nivå, strategisk kundutveckling och projektledning
  • Du är ordningsam och arbetar strukturerat 
  • Du är ambitiös, nyfiken, proaktiv och förtroendeingivande – gärna med en stor passion för byggförnödenheter!

Vi erbjuder en strategisk nyckelroll samt ett stimulerande och utmanande arbete på ett välrenommerat och välskött företag med stora utvecklingsmöjligheter, såväl inom bolaget som i koncernen.

Kontakt
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Peter Nilsson på 0708-306543. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om företaget
Thomée är landets ledande grossist av järn och byggförnödenheter och har varit verksamma sedan 1892. Vi riktar oss i huvudsak till den svenska järn och bygghandeln. Vi omsätter 650 M, är 45 anställda och har vårt säte i Malmö.

På Thomée brinner vi för att skapa värde för våra kunder, smart logistik och tydliga servicetjänster blir vi en oslagbar partner för järn- och bygghandeln. Vi har kunskap med oss sedan 1892 som präglas av ordning och reda, ett gott renommé och att vi både är trovärdiga och lyhörda. Vi har ett naturligt driv att ständigt stärka och förbättra vårt erbjudande. Kort o gott vårt mål är att hjälpa kunden att effektivisera och lösa vardagliga problem i sin hantering av förnödenheter och förbrukningsmaterial. Vi gör det med smarta lösningar som skapar lönsamhet för våra kunder och oss. -Thomée Gruppen är en del av Salix Group AB.

Salix Group AB är en aktiv, engagerad långsiktig ägare av handelsverksamheter, primärt inom bygg och industri. Vi är en del av den svenska industrikoncernen Volati AB som är noterad på Nasdaq Stockholm i segmentet Mid Cap. Salix Group omsätter drygt 2700 MSEK.

Förutom Thomée ingår också Habo, Heco Nordiska, Sörbö, T-Emballage, Kellfri , Miljöcenter, Väggmaterial och servicebolaget VHS i Salix Group.

Vill du veta mer om oss så besök oss gärna på [ Link removed ] och [ Link removed ]

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Key Account Manager / KAM till Thomée, Malmö
Säljpoolen Malmö Heltid
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: dd9c985552dd433ab7fb223baa59b2