Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Key Account Manager - Malmö jobb i Malmö på Canon

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Key Account Manager - Malmö på Canon

Key Account Manager - Malmö

Canon Malmö, Skåne län Heltid

Har du en gedigen arbetserfarenhet inom B2B? Brinner för att driva affärer och för att skapa långsiktiga relationer?

Den digitala transformationen förändrar både individer och organisationers beteende. Ny teknik möjliggör nya digitala lösningar och ökad effektivisering av affärsprocesserna.

Vi hjälper stora och medelstora företag över inom storgöteborg att förändra och eller utveckla sina processer så att de är redo att möta morgondagens krav på dokumenthantering och söker nu en Key Account Manager.

I rollen som Key Account Manager kommer du att fokusera på våra nuvarande och framtida kunder, till vilka du ska sälja marknadsledande utskriftslösningar tillsammans med Canons breda och väletablerade tjänsteutbud för informationshantering.

Du ska genom aktivt uppsökande försäljning via kundbesök och telefonkontakt analysera och lösa kundens behov och erbjuda hårdvara, men framför allt tjänster och programvaror. Du har som säljare ett eget kundansvar och ett budgetmål som skall uppfyllas. Genom att bygga långsiktiga relationer och offerera hållbara lösningar skapa förtroende och stärka Canons varumärke.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära: bearbeta nya kunder men även befintliga kunder, medverka vid upphandlingar, marknadsaktiviteter, upprätta kundplaner som delaktig i kundteam och vara ansvarig för att affärsområdet når sina mål och visioner.Vad vi ger

Hos Canon får du stöd och uppmuntran från kollegor som delar dina ambitioner och hjälper dig att lyckas och växa. Vi investerar i din professionella utveckling. Våra ledare ger dig friheten att prova nya saker och du ingår i en kultur där vi delar våra framgångar och lär av varandra. .Vad vi förväntar oss av dig

Vi söker dig som har en gedigen arbetserfarenhet inom B2B försäljning samt som brinner för att driva affärer och för att skapa långsiktiga relationer. Eftersom nykundsbearbetning ingår i rollen är det starkt meriterande om du har en gedigen erfarenhet inom området. Det är även meriterande med erfarenhet av funktions/komplexförsäljning.Du kommer att behöva

För att lyckas behöver du vara affärsmässig och ha god teknisk förståelse för digitalisering och informationsflöden samtidigt som du rör dig obehindrat på alla nivåer hos våra kunder, samt arbeta utifrån uppsatta budgetmål och ha ett resultatinriktat synsätt med fokus på affärer. Du har även mycket goda kunskaper i både svenska så väl som engelska samt B-körkort.

Du är en kommunikativ och flexibel person som vill göra skillnad för våra kunder. Du är van att ta egna initiativ, är kreativ och erkänt duktig inom ditt område. En lagspelare som uppskattar ditt team. Du drivs av en nyfikenhet att ständigt utveckla dig själv och din kompetens. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Canon i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.Ytterligare Information

För mer information om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Marcus Hällås, Tfn. 070 788  57 54. För frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR,  Alicia Selberg, Tfn. 073 430 99 22.  Urval och intervjuer sker löpande.

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort ”att leva och arbeta tillsammans för allas bästa”. Med filosofin som ledord försöker Canon i alla rekryteringar skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet.

Varmt välkommen med din ansökan.

Canon berikar människors liv och företags verksamheter på häpnadsväckande nya sätt. Du kan bli en av oss och forma framtiden för ett starkt, ambitiöst och hänsynsfullt företag. Tillsammans gör vi skillnaden. Du kan förvänta dig de exceptionella och uppnå det exceptionella, med världens bästa bildföretag.

Living and working together for the common good.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 39390