Jobbet Key Account Manager, ICA Reklam, region öst har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Key Account Manager, ICA Reklam, region öst publicerad av ICA

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som kan agera strategisk rådgivare och samarbetspartner för våra butiker inom Regionerna Öst, Mitt samt Norr. Ditt fokus är butikernas marknadsföring och kommunikation, strategiska dialoger om tex omnikanaler, reklamkampanjer mm. Du arbetar aktivt, uppsökande och självständigt för att identifiera och konkretisera våra butikers utmaningar och behov kring kommunikation. Ditt fokus ligger på att med hjälp av kommunikation skapa största möjliga effekt för butikerna.

Rollen KAM ICA reklam
Som KAM driver du internt inom ICA Reklam vårt regionala Kundteam med fokus på Maxi butiker i region öst och norr eller Supermarket samt Nära Öst. Inom din region finns två taggade Butiksteam som du arbetar med i projekt och kampanjer som du initierat tillsammans med butikerna. Du blir ansvarig för regionens gemensamma resultat inom ICA Reklam och har ett huvudansvar för att identifiera nya affärer som även skapar resultat för våra butiker. Tjänsten innefattar resande och innebär ca 40-50 övernattningar per år då mycket tid ligger på möten och strategiska diskussioner hos butiksföreträdare.

Din profil
Vi söker dig som är har en bakgrund från att arbeta med marknadskommunikation och har stor kunskap inom omnikanalstrategier. Du kan ha arbetat på byrå i produktionsteam eller säljteam alternativt i marknadsfunktioner med fokus på säljdrivande kampanjer och aktiviteter. Erfarenhet från tidigare arbete i butik är mycket meriterande.

Ansökan
Ansök så snart som möjligt med en CV som beskriver hur du arbetat med försäljning och kommunikation. Vi gör löpande urval, sista ansökningsdag 2021-01-27. Frågor om processen besvaras av Markus Koppari, tfn 072-2202831. Frågor om tjänsten besvaras av Anders Meyer, 0705-449181.

Om oss
Visste du att ICA Reklam inte bara är Sveriges största inhousebyrå? Vi är faktiskt Sveriges största reklambyrå. Här möts en härlig blandning av personligheter, som alla delar ICAs sunda grundläggande värderingar. Tillsammans har vi en unik ICA-kunskap och vi gillar att utvecklas. Det ger oss modet att stå upp för våra idéer och oss själva. Allt det här gör det lätt att känna stolthet över det vi gör, vilka vi är och vad vi står för. Här skapar vi tillsammans kommunikation åt våra kunder, som ofta är ICAs butiker, så att de ska kunna nå ut med rätt budskap i rätt kanal vid rätt tidpunkt. Det är så vi bidrar till att göra varje dag lite enklare

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. 

Referens

R0012424

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till