Jobbet Kemister inom analys- och utveckling till Stockholm/Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kemister inom analys- och utveckling till Stockholm/Uppsala publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vi på Randstad Life Sciences söker just nu Analytiska kemister som vill jobba hos våra kunder i Stockholm/Uppsala. Vi har en stor kundportfölje med tyngd inom läkemedelsbranschen, och för att kunna täcka upp för våra kunders olika kommande behov söker vi nu dig med arbetslivserfarenhet av kemiskt analysarbete, gärna från GMP-reglerad verksamhet.

Som konsult kommer du att ingå i ett större konsultteam inom Life Sciences och därmed få möjligheten att bredda ditt nätverk. Vi ses ungefär en gång i månaden och varvar AW med intressanta föreläsningar och relevanta utbildningar. Våra  konsultchefer ser det som sin huvuduppgift att stötta dig i ditt dagliga arbete samt karriär.

Som konsult hos oss får du en trygg anställning med fast lön, kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension, försäkringar och företagshälsovård. Tillsammans med oss får du möjlighet att utvecklas och bredda din kompetens genom att vara ute på spännande uppdrag hos våra kunder!

Välkommen med din ansökan!ansvarsområde.

Arbetet som analytisk kemist kan komma att inkludera stabb-studier, metodutveckling och validering. Analystekniker som används är bl. a HPLC, UPLC, FTIR, GC, LC-MS, UV/vis, titrering och våtkemiska analyser. Det laborativa arbetet sker i enlighet med GxP och det ständiga förbättringsarbetet följer LEAN. Du varierar rutinarbetet med utvecklingsarbete i projektform. 


arbetstider.

Vi erbjuder en tillsvidareanställningar som initieras med en 6-månaders provperiod. Det initiala uppdragets omfattning varierar beroende på kund och uppdrag men medellängd på uppdrag är 6 månader. 


kvalifikationer.

Vi söker dig med universitet/högskoleexamen inom analytisk kemi (120-180 hp) eller annan relevant inriktning. Du har erfarenhet av HPLC, LC-MS och/eller andra analytiska instrument. Har du erfarenhet av validering och kvalificering av analytiska instrument är det starkt meriterande, likväl erfarenhet av GMP-reglerad miljö. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Som person är du noggrann, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Flexibel och nyfiken är viktiga egenskaper för att trivas och lyckas i rollen som konsult! Vidare krävs att du har datorvana samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Du har även förmåga att kunna arbeta självständigt och på eget initiativ. 
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Om du har rätt profil uppmanar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval görs löpande. 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!ansökan.

Skicka in din ansökan senast 2020-09-30. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Patricia Torregrosa, Talent Manager Team Lead, patricia.torregrosa@randstad.se

Referens

201303628

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till