Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kemist på fältet jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kemist på fältet på Poolia

Kemist på fältet

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Hantering av Farligt avfall är en spännande verksamhet under ständig utveckling där Ragn-Sells har mycket kunskap och erfarenhet. Till Recycling söker vi nu kemister som vill jobba ute på fältet i region Stockholm. Du som söker kan kemi på gymnasie- eller högskolenivå.Ragn-Sells AB söker två Kemister till Stockholm. Tjänsterna är på heltid och tillsvidare. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten
I rollen som kemist hos oss ingår att med specialistkunskap om farligt avfall utgöra ett stöd mot både produktion, administration och vår säljorganisation. Som kemist arbetar du i huvudsak med klassificering, sortering och emballering av farligt avfall. Du kommer att arbeta på våra anläggningar såväl som ute hos våra kunder.
Du upprättar dokumentation enligt gällande lagkrav och ser till att god ordning upprätthålls inom vår FA-hantering.
Vid behov kommer du utföra provtagningar och tolka analysresultat.
En annan del i arbetet är att informera, utbilda och inventera risker, såväl internt som mot kund.

Vem är du?
Du är högskolekemist eller har en gymnasial kemiutbildning som du förvaltat och utvecklat genom erfarenhet. Vidare har du en god kemisk allmänkunskap och gärna erfarenhet inom avfallsbranschen. ADR-kunskap och kunskap om avfallsförordningen och miljöbalken är meriterande.

Du är intresserad av att arbeta kundnära och uppskattar samarbete med försäljningsorganisation och produktionsenheter.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och driven. Du har en god förmåga att förstå kundens behov samt bygga starka och långsiktiga kundrelationer. Du arbetar strukturerat och systematiskt samt har en bra problemlösningsförmåga

Tjänsten kräver att du innehar B-körkort. För att söka den här tjänsten måste du kunna tala och skriva svenska och engelska. Vidare har du god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp.
Självklart har du ett stort intresse för miljöfrågor.

Om verksamheten
Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi 2300 personer i hela koncernen och 2019 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60240