Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Kemiintresserad student sökes för extrajobb på StudentConsulting

Kemiintresserad student sökes för extrajobb

StudentConsulting Hudiksvall, Gävleborgs län Part-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Har du ett intresse för kemi och fysik och har lätt för att knyta kontakter samtidigt som du brinner för mötet med människor? Då är du kanske personen vi söker!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för kunds räkning dig som studerar och vill arbeta som serviceinriktad provtagare vid sidan av dina studier. Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult på vårt kundföretag som är verksamt inom processindustrin med inriktning på kemikalier i Iggesund, Hudiksvall.

Arbetsuppgifterna innefattar provtagningar samt kontroll av kemisk förbrukning och utrustning ute hos företag. Du kommer också att jobba med påfyllning av kemikalier från leveransbehållare om 1000 liter till stationära lagertankar med hjälp av en pumputrustning. Start för tjänsten är omgående och uppdraget inleds med en säkerhetsutbildning och introduktion på plats hos kund. Du bör därefter vara tillgänglig för jobb 1-2 dagar i veckan och under sommarn 2021 erbjuds möjligheten till sommarjobb.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och jobbar som uthyrd konsult med placering hos vår kund. Krav för att vara aktuell för tjänsten är att du studerar alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, vi ser långsiktigt på tillsättningen och du har minst ett år kvar av dina studier. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ida Holmer via e-post: [ Email address blocked ] . Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du just nu är studerande om minst 50 %. Tekniskt basår på universitetet är en bra grund för att kunna utföra arbetet. Det är också meriterande om du har ytterligare kunskaper om kemi och/eller processindustrin samt har tidigare erfarenhet från service/försäljning. Vi ser även att du motiveras av sociala kontakter, är driven och resultatfokuserad. Vi sätter stor vikt vid ansvarstagande, noggrannhet och då du kommer att arbeta med farliga ämnen. B-körkort och tillgång till en egen bil är en fördel.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 56643