Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kategoriledare IT & Telekom, Göteborgs stad jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kategoriledare IT & Telekom, Göteborgs stad på Randstad AB

Kategoriledare IT & Telekom, Göteborgs stad

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Drivs du av att arbeta i ett meningsfullt uppdrag där du bidrar till att organisationen gör den bästa affären? Vill du vara med och utveckla inköpsarbetet i Göteborgs Stad? Har du erfarenhet av inköp av IT & telekommunikation i offentlig verksamhet? Då är detta tjänsten för dig!

Avdelningen för inköpsstrategi är mitt uppe i det spännande arbetet med att bygga upp en organisation där kategoristyrning och inköpsanalys är grundpelare. Vi har nu kommit en bit i det bygget och söker ytterligare en kategoriledare för att utveckla inköpen inom kategorifamiljen IT & telekommunikation. Välkommen med din ansökan!


ansvarsområde.

I rollen som kategoriledare inom IT och Telekom har du en betydande roll i den nyligen påbörjade förändringsresan där vi arbetar mer strategiskt med inköp. För dig kommer det att innebära mycket utveckling och ”byggande” - både av relationer, strategier och arbetssätt.  

Du kommer att leda och driva arbetet med att ta fram och implementera koncernövergripande inköps- och leverantörsstrategier för IT & telekommunikation. Detta gör du tillsammans ett team som består av stora köpare inom området i Göteborg stads förvaltningar och bolag. 

Arbetssättet är tvärfunktionellt och innebär samverkan och nätverkande med intressenter i Göteborgs stad samt intressenter från leverantörsmarknaden. Du stöttar och coachar verksamheten i metodik och arbetar aktivt med förändringsledning. Du är aktiv och lyhörd i dina möten med stadens verksamheter i olika forum för att förstå behov inom IT området och säkerställa att kommunkoncernen arbetar effektivt och i enlighet med uppsatta mål och strategier. 

Du ingår i stadens nätverk för kategoriledare där du ges möjlighet att utbyta erfarenheter med stadens övriga kategoriledare, få en gemensam kompetensutveckling samt bidra till att vidareutveckla processer och verktyg. Vill du veta mer om hur vi arbetar med kategoristyrt arbete inom staden? Klicka här: Här 2018118818384


kvalifikationer.

Vi söker dig med relevant akademisk utbildning samt en god förståelse för IT och digitala tjänster i stora organisationer. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Det är viktigt att du har och fortsätter att utveckla en god marknadskunskap.

För att lyckas i rollen bedömer vi att det är viktigt att du har erfarenhet av offentliga affärer gärna inom IT området. Du besitter en övergripande kunskap om offentlig upphandling och har kunskap om olika upphandlingsförfaranden. Erfarenhet av kategoristyrt inköpsarbete är mycket meriterande.

Som person har du den drivkraft och uthållighet som krävs för att leda projekt och förändring som involverar olika frågeställningar och synsätt kring allt från arbetssätt till lösningar och leveranser. Ditt mål är alltid att nå goda resultat utifrån hela stadens bästa och du har förståelse för att det kräver både anpassningsförmåga, kommunikationsförmåga, lyhördhet och respekt för andras behov och perspektiv.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Vi oss av arbetspsykologiska test för att säkerställa en jämlik och rättvis behandling.

För information: I denna rekrytering samarbetar Göterborgs stad med Randstad. Ansvarig rekryteringskonsult är Mikaela Hutzelmann, [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201359954