Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kategorichef Parallellimport , Apotek Hjärtat jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kategorichef Parallellimport , Apotek Hjärtat på ICA

Kategorichef Parallellimport , Apotek Hjärtat

ICA Solna, Stockholms län Heltid

Till vår Sortiment- och Inköpsavdelning söker vi nu en vikarierande Kategorichef för PI, parallellimporterade läkemedel. Tjänsten är placerad på Apotek Hjärtats supportkontor mitt emot Mall of Scandinavia i Solna. Tjänsten är ett vikariat på cirka 1 år med start senast i december.

Du kommer tillhöra vår RX-grupp där vi hanterar alla typer av receptbelagda läkemedel samt förskrivna hjälpmedel och livsmedel. Gruppen, som omfattar nio personer, har en bred kompetens och består av ekonomer, farmaceuter, ingenjörer och inköpare. Du rapporterar till Chef Kategoriaffärsområde RX men arbetar framför allt med din teamledare och ditt team kring prioriteringar och planering.
Det här är ditt blivande jobb


Som Kategorichef PI hos oss på Apotek Hjärtat arbetar du både med strategiska inköp och med mer operativa inköpsprocesser. Du kommer att ansvara specifikt för samarbetet med ett antal PI-leverantörer vad gäller produkttillgång, avtal och inköpspriser. Tillsammans med resten av teamet arbetar du för att säkerställa att rutinerna för pris- och sortimentsuppdateringar fungerar och följs, samt att produkt- och prisinformation alltid är uppdaterade. Du har stor frihet att ta egna initiativ och beslut för att tillsammans med teamet nå målen.

Som Kategorichef kommer du att arbeta såväl med leverantörer, olika avdelningar på supportkontoret och direkt med apoteken. Du bidrar med dina erfarenheter till ett effektivt och lösningsorienterat samarbete i gruppen och på avdelningen, där vi stöttar varandra efter förmåga i både det dagliga arbetet och i olika projekt.

Tjänsten har innan Covid-19-pandemin inneburit vissa resor på delvis obekväma tider, såväl inom Sverige som utanför, vilket med all sannolikhet återkommer.

Det här söker vi hos dig

  • Förhandlingsvana och vana vid kontakt med företagskunder och/eller företagsleverantörer
  • Goda kunskaper kring lager och logistik av konsumentvaror och/eller läkemedel
  • Högskole- eller universitetsexamen i ekonomi, farmaci, logistik eller motsvarande erfarenhet
  • Mycket goda kunskaper i MS Excel. Vana av att hantera och analysera stora datamängder samt av BI-verktyg, till exempel Cognos, är meriterande
  • Mycket goda kunskaper såväl skriftligt som muntligt i engelska och svenska. Kunskaper i andra europeiska språk är meriterande.
  • Det är meriterande, men inte ett krav, att du har flerårig arbetslivserfarenhet av apoteksbranschen, Apotek Hjärtat eller ICA-gruppen.

För att lyckas i rollen som Kategorichef PI hos oss på Apotek Hjärtat behöver du framför allt drivas av att vilja göra bra affärer, vara disciplinerad och ha ett starkt driv att nå överenskomna mål. Du har förmågan att både se helheten och detaljerna. Du tycker det är spännande med förhandlingar och ser i dem värdet av både data, avtal och relationsbyggande. Du ser leverantörerna som våra partners och ser vikten av att bygga nära och professionella relationer med dem.

Du har en flexibel och prestigelös inställning som gör att du på ett enkelt sätt anpassar dig till nya situationer och förutsättningar. Du är en problemlösare som driver arbetet framåt och löser utmaningar på ett effektivt sätt. Genom just din unika bakgrund tillför du ett nytt perspektiv på verksamheten. Du trivs med att arbeta självständigt, med till exempel en analys av framtida produkter eller en prisanalys, såväl som med att diskutera strategier och affärsmöjligheter med dina kollegor i gruppen.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande jobb i ett företag som växer och utvecklas. Vi har en platt organisation som ger stora möjligheter till både personlig och yrkesmässig utveckling. På Apotek Hjärtat är vi måna om hur vi skapar resultat och vi bygger vår framgång på Hjärtats värderingar - engagemang, entreprenörskap och enkelhet. Vår hemvist i ICA Gruppen ger både dig och oss unika möjligheter att utvecklas.

Välkommen in med din ansökan redan idag!
Sista ansökningsdag är den 30 september. Vi gör löpande urval, därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid specifika frågor om tjänsten kontakta Chef Kategoriaffärsområde RX Christian Jonsson 0725154610, för frågor om rekryteringsprocessen kontakta Rekryterare Lisa Andelius, [ Link removed ] .

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0014225