Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kategorichef Hälsa & Skönhet jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kategorichef Hälsa & Skönhet på ICA

Kategorichef Hälsa & Skönhet

ICA Solna, Stockholms län Heltid

Vill du vara med på vår resa framåt? Brinner du för kategorier inom Nearfood och vill ta ditt nästa steg? Då kan detta vara något för dig!

Sortiment och Inköp inom ICA Sverige AB arbetar med att skapa ett attraktivt, kundanpassat och lönsamt sortiment. Vi ansvarar för att kunderna idag och imorgon möter efterfrågat sortiment, med god lönsamhet i butik och koncern. Funktionen omfattar Inköp, Kategori och Sortiment, Pris, Space och Produktutveckling. 


Till Affärsområdet Nearfood söker vi dig som vill arbeta med kategorierna Intim, Egenvård, Tvål, Bad & Spa hos oss. Du ingår i teamet för Kategoriområdet Hälsa & Skönhet. Vi har höga ambitioner och vill därför rekrytera dig som brinner för att utveckla både dig själv och ICA inom kategorin. 

Det här är ditt blivande jobb 
 
Som Kategorichef inom Hälsa & Skönhet driver och utvecklar du kategorin i linje med ICA:s övergripande strategier. Du ansvarar för att förnya, effektivisera och vårda sortimentet för dina kategorier, med syfte att erbjuda marknadens mest attraktiva sortiment både inom andra varumärken och ICA:s egna varor.

Du leder det tvärfunktionella arbetet inom ditt ansvarsområde där du har ett nära samarbete med marknad, profil, butik och leverantörer. I ditt ansvar ligger att följa upp resultat mot budget, mål och planer.

Vem är du? 

Vi ser att du är driven, lösningsfokuserad och har en stor kommunikativ förmåga. Vidare har du en positiv inställning och vill gärna bidra till vårt team och därmed vår utveckling på Nearfood. 
Du förstår vad som driver lönsamhet och försäljning inom dina kategorier och är van att kommunicera och paketera detta till flera olika forum. Rollen innefattar flera kontaktytor både internt och externt vilket ställer krav på god kommunikativ förmåga, skapa goda relationer liksom din förmåga att leverera genom andra. 

Tjänsten innefattar dessutom såväl strategiskt som operativt arbete är det viktigt att du har en helhetssyn och förmåga att prioritera. Låter det som du? Då ser vi gärna att just du ansöker till denna tjänst!

Kontaktinformation  


För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra Haglind, Kategoriområdeschef Hälsa & Skönhet, [ Link removed ]

 
Anställningsform 

Långtidsvikariat till den 30 nov 2022. Vi ser gärna att du börjar snarast men viktigast är din kompetens som vi värdesätter högt.

Ansökan  


Sista dag för ansökan är 2021-08-13. Vi kommer inte påbörja urvalet förrän i augusti.

Varmt Välkommen med din ansökan! 
 

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. 

 

Rekommenderade jobb

Kategorichef Hälsa & Skönhet
ICA Solna Heltid
Är du vår nästa Spacemanagement konsult med bred sortimentskunskap?
ICA Arlöv Heltidsanställd
Inköpschef Fryst till ICA Sverige AB
ICA Solna Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0013905