Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kategorichef E-handel Apotek Hjärtat jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kategorichef E-handel Apotek Hjärtat på ICA

Kategorichef E-handel Apotek Hjärtat

ICA Solna, Stockholms län Heltid

Är du vår nya kategorichef?

Varför ska du jobba hos mig, Sortimentschef Josefin Klegard berättar;

Brinner du för affären men vill också göra skillnaden för svenska samhällets välmående, hälsa och miljö? Då är detta en roll för dig! Vi är ett team som drivs av att utveckla sortimentet med kunden i fokus. Vi står aldrig still, har ständigt flera bollar i luften och många beslut att fatta. Som team stöttar och hjälper vi varandra och ser till att göra vardagen rolig. Här får du vara med och påverka Apotek Hjärtat in i framtiden och tillsammans skapa det bästa kunderbjudandet!

Vi söker en kategoriansvarig med fullt affärsansvar (försäljning och resultat) och som ska vara ansvarig för att driva och utveckla flera av våra nyckelkategorier. Med din erfarenhet från retail, gärna online, har du stenkoll på varumärken och trender och sätter alltid kunden i fokus. Du ansvarar för att förnya, effektivisera och vårda sortimentet för dina kategorier, med syfte att erbjuda marknadens mest attraktiva sortiment.

Vi erbjuder dig en spännande och utmanande roll i ett drivet sortiments- och inköpsteam online. E-handeln är i stark tillväxt och vi söker dig som vill vara med på resan som en del i vår sortiments- och inköpsavdelning online, där du stärker upp teamet och är med om att driva utvecklingen framåt.

Dina framtida arbetsuppgifter

• Ansvara för allt inom kategorin från produktsortiment, sortimentmix, inköp och försäljning, prissättning, leverantörsavtal, förhandling - du äger hela processen fullt ut.
• Du håller ögonen öppna för nya möjligheter och ser vad som är kommersiellt gångbart.
• Du älskar att göra bra affärer, du förhandlar tufft och tänker långsiktigt på relationen med dina leverantörer.
• Det går snabbt, det blir rätt, det är rättvist och det är roligt att göra affärer med dig och Apotek Hjärtat.
• Daglig kontakt med våra leverantörer, stora som små.
• Med din kunskap och dina färdigheter i förhandlingsteknik, budgetering samt insyn i hur man räknar på bundet kapital i sin inköpsprocess optimerar du affären på din portfölj.

Teamet du tillhör består av kategoriansvariga, assistenter, analytiker och masteradataansvarig, men även kampanjansvariga, produktadministratörer, tekniker, kodare, lagerpersonal, kundtjänstmedarbetare, marknadsförare och en massa andra härliga personer. Det är viktigt att du har ett stort intresse för hälsa och skönhet i allmänhet och kunskaper kring just dina produkter synnerhet eftersom du kommer att vara experten på ditt område.

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som har passion för retail och som drivs av försäljning. Vi tror att du har mångårig arbetslivserfarenhet med erfarenhet av både Inköp- och kategoriarbete; företrädelsevis inom e-handel. Du har en passion för problemlösning, ett data-drivet arbetssätt och ett tydligt sinne för affären. Du är kreativ och trivs i en miljö där tempot är högt men vägen är inte alltid utstakad från början. Du är mål- och resultatdriven, med hög ambition och stark drivkraft. Du är förändringsbenägen, drivs av utmaningar och ser möjligheter. Du har en analytisk förmåga och ett strukturerat sätt med förmåga att snabbt kunna förstå och bryta ner affärsproblem.

Du är en kommunikativ och relationsbyggande person som trivs med att samarbeta och kommunicera med kollegor från olika bakgrunder och expertisområden. Du har lätt för att inspirera andra och tar med en positiv attityd och humor till arbetet.

Du har en högskoleutbildning som civilekonom eller liknande. Du har självklart mycket goda kunskaper i MS Office 365 (med fokus på Powerpoint, Excel, Teams), samt analysverktyg såsom Tableau eller liknande. 

Vi erbjuder dig:

Vi erbjuder dig ett spännande jobb i ett företag som växer och utvecklas. Vi har en platt organisation som ger stora möjligheter till både personlig och yrkesmässig utveckling. På Apotek Hjärtat är vi måna om hur vi skapar resultat och vi bygger vår framgång på Hjärtats värderingar - engagemang, entreprenörskap och enkelhet. Vår hemvist i ICA Gruppen ger både dig och oss unika möjligheter att utvecklas. Tjänsten som är en tillsvidareanställning på heltid är placerad på Supportkontoret i ICA-huset i Arenastaden, Solna.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdatum är 7/8 och vi har semester så utvalsprocessen inleds i v30  och därefter följs intervjuer. Om du har frågor kring tjänsten vänligen maila Sortimentschef Josefin Klegard [ Link removed ] .se eller HR BP Viktoria Schwitzgold [ Link removed ] .

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

 

Rekommenderade jobb

Kategorichef E-handel Apotek Hjärtat
ICA Solna Heltid
Data Engineer till Apotek Hjärtat
ICA Solna Heltidsanställd
Engineering Manager till Apotek Hjärtat
ICA Solna Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0013999