SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kategoriansvarig indirekt material och tjänster jobb i Stockholm på Michael Page

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kategoriansvarig indirekt material och tjänster på Michael Page

Kategoriansvarig indirekt material och tjänster

Michael Page Stockholm Heltid

Vill du jobba i en framtidsbransch med en klimatsmart råvara som utgångspunkt? Vill du jobba i en inköpsorganisation med fokus på lönsamhetsförbättringar och hållbarhet? Då har du möjlighet att skapa framtiden tillsammans med oss inom Group Sourcing and Procurement på Holmen.

Information om kunden

Koncernkontoret har sitt säte i vackra lokaler på Strandvägen i Stockholm. Här jobbar experter och specialister inom hållbarhet, kommunikation, inköp, utveckling, HR, ekonomi & finans och juridik för att stötta verksamheten och driva koncerngemensamma frågeställningar framåt. Lokalerna på Strandvägen är en naturlig mötesplats inom koncernen, många möten förläggs här och det är en kontinuerlig genomströmning av kollegor från andra delar av organisationen.

Finns även möjlighet till alternativ placeringsort vid någon av våra produktionsenheter i Sverige.

Beskrivning

Din framtida utmaning

Group Sourcing and Procurement är en koncerngemensam funktion på Holmen som ansvarar för att säkerställa kostnadseffektiva inköp av insatsprodukter, maskiner, material och tjänster. Kontinuerliga förbättringsaktiviteter, intern kunskapsdelning samt extern leverantörsutveckling präglar vår vardag. För att lyckas i vårt uppdrag arbetar vi tillsammans i tvärfunktionella team med specialister från våra olika affärsområden.

Som Kategoriansvarig kommer du att ansvara för inköp av indirekt material och tjänster inom Holmenkoncernen. Du drivs av att optimera affärer för att på bästa sätt bidra till verksamhetens utveckling. Detta arbete innebär att utarbeta varugruppstrategier i nära samarbete med verksamheten med stöd av koncernstrategi och inköpspolicy, driva kontinuerliga förbättringsaktiviteter, förbereda och genomföra upphandlingar, driva förhandlingar samt upprätta avtal. Du säkerställer en framgångsrik implementering efter att avtal slutits genom tydlig återkoppling till leverantörer och verksamhet. Arbetet innebär nära samverkan med alla våra affärsområden och förutsätter en hel del resor till våra enheter samt leverantörer.

Sökandes profil

För att lyckas i rollen

Vi lägger stor vikt vid att du har rätt personliga egenskaper. För att lyckas i rollen behöver du vara en driven, engagerad och utåtriktad person med god förmåga att interagera och kommunicera med andra människor. Du gillar affärer och är en genuint teknikintresserad problemlösare som värdesätter att arbeta med andra människor för att nå framgång.

Du har relevant högskoleutbildning, minst 2-3 års arbetslivserfarenhet med strategisk inköp inklusive kunskap om upphandlingsprocessen, grundläggande projektledningskunskap och kontraktshantering. Ett plus är om du har erfarenhet inom inköpskategorin MRO (Maintenance, Repair, and Operations) och kan identifiera och driva processförbättringar.

Du kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Jobberbjudande

Vi erbjuder dig en utmanande och ansvarsfull roll med stora utvecklingsmöjligheter i en internationell och välmående organisation. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. I din roll har du möjlighet att bidra till Holmens samt din egen utveckling och framgång.

I denna rekrytering samarbetar vi med Michael Page. Sista ansökningsdag är 2022-08-08.

Vi får skogen att växa och ge

Holmens verksamhet utgår från kraften som finns i skogen. Träden som växer, vattnet som rusar i älvarna och vinden som blåser i trädtopparna. Det är kärnan i Holmen, en affär byggd på skogens kretslopp och de förnybara produkter vi kan skapa av detta. Våra affärsområden är Skog, Energi, Trävaror, Kartong och Papper. Vi är 3 500 medarbetare som med mod, engagemang och ansvar skapar en hållbar framtid.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: JN -062022-5652857