Jobbet Kassaledare på heltid sökes till Coop Märsta med start omgående! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kassaledare på heltid sökes till Coop Märsta med start omgående! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Sigtuna

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är noggrann, social och en naturlig ledare. Om du även brinner för kundbemötade är du den vi söker!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en kassaledare till vår kund Coop Märsta. I denna roll har du ansvar för att avdelningen uppnår uppsatta mål vad gäller försäljning, marginal och kostnader. Du ansvarar även för att din avdelning håller sig inom de riktlinjer som Coop har satt upp inom konceptet och att butiken varje dag håller ett exceptionellt kundmöte. Med stolthet och glädje ger du varje dag kunderna det bästa kundbemötandet. Kunden i Coops butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, de ska även varje dag uppleva matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst ett bra personligt bemötande från all personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder! Som kassaledare ansvarar du för kassalinjen och förbutiken, har personalansvar, redovisningsansvar och schemalägger dina avdelningar med rätt bemanning vid varje tidpunkt. Vidare leder du i denna roll dina medarbetare i det dagliga arbetet genom att motivera och engagera för att nå resultat och lönsamhet på avdelningarna du ska äve vilja verka för positiva kundmöten och en hög köpglädje. Som person brinner du för att sälja lönsamt och sätter alltid kunden och dina medarbetare i fokus.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:

- Ett brinnande intresse för att inspirera, sälja och att göra bra affärer!
- Erfarenhet från arbete med personalledning
- En vilja att utveckla dig själv och ditt inspirerande ledarskap
- God datorvana
- En fullständig gymnaiseutbildning

I denna roll är det meriterande med:
- Erfarenhet av svenska spel/atg.
- Det är meriterande med eftergymnasial utbildning eller högskola

Du leder dina medarbetare i det dagliga arbetet genom att motivera och engagera för att nå resultat och lönsamhet på avdelningarna.

För denna roll utför vi löpande intervjuer och urval, varmt välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49314

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till