Jobbet Kartläggare/besiktare sökes för direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kartläggare/besiktare sökes för direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Huddinge

Arbetsbeskrivning

Vi söker just nu duktiga kartläggare/besiktare till vår kund. Företaget erbjuder effektiva och välfungerande biltvättanläggningar som ger både lönsamhet till kunderna och stora miljövinster!

Information om uppdraget:

Företaget är snabbt växande och verksamma inom administration, företagsledning, service, distribution och försäljning samt tillverkning och montering. Efter 30 år i branschen har vår kund lång erfarenhet inom biltvättsbranschen och sköter därför hela kedjan från försäljning, projektering och montage till service och utbildning av personal ute på stationerna. I sortimentet finns rollovertvättar, tvättbanor och tvätta-själv-anläggningar. Företaget har även egentillverkade enheter såsom utvecklings- och produktionsavdelningarna, som rycker in när speciallösningar krävs.

Just nu söker vi en driven kartläggare/besiktare som kan jobba med att utföra besiktningar av oljeavskiljare. I rollen som kartläggare/ besiktare arbetar man självständigt, alternativt ihop med en sidoentreprenör. Högsäsong för besiktning av oljeavskiljare är mellan april-september och under vinterperioden kommer man att utföra 6- månaderskontroller av oljeavskiljare i området Stockholm och norrut. I denna roll har man mycket eget ansvar och man planerar sina arbetsdagar själv utefter hur behovet ser ut.

Detta är en löpande process och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av vår kund.

Sökord: Besiktare, besiktning, kartläsare, katrläggare, produktionsteknik, produktionstekniker

Detta söker vi:

Vi söker dig med ett stort tekniskt intresse gärna inom bilindustrin samt god datorvana. Har du relevant utbildning inom området är detta mycket meriterande. Som person är du handlingskraftig, har ett systematiskt tillvägagångssätt och tar eget initiativ och ansvar. Vidare ska du vara stresstålig och lösningsorienterad. Du ska kunna hantera verktyg och har du vana från arbete på annan ort är detta meriterande. B- körkort är ett krav. Vidare ska du ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i både svenska och engelska.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45690

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till