Jobbet Skadereglerare sökes till vår kund i Halmstad! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Skadereglerare sökes till vår kund i Halmstad! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Halmstad

Arbetsbeskrivning

Brinner du för teknik och service? Vill du ansvara och äga dina uppdrag? Vill du jobba där möjlighet till utveckling finns? - Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Med omgående start söker vi en skadereglerare till ett stort företag i Halmstad. Rollen innefattar eget ansvar där du också kontrollerar ditt eget schema och är sin egna arbetsledare. Arbetstiderna är förlagda på kontorstid. Arbetsuppgifterna innefattar jobb mot försäkringsbolag såväl som för privata kunder. Till en början jobbar du ute på fältet och ansvarar för montering samt nedmontering av torkutrustning. Därefter avancerar rollen och ansvarsområdet breddas till utredningar, rapporter och support till kund-och-försäkringsbolag. Att jobba med kunder innebär att du representerar företaget utåt och alltid strävar efter att utföra dina uppdrag med bästa möjliga resultat och service. Du trivs i rollen där du nätverkar med olika människor och har en social kompetens.

Detta söker vi:

Du som söker tjänsten har läst byggteknik eller motsvarande på minst gymnasienivå. Kanske jobbar du idag som snickare eller har sen tidigare erfarenhet av jobb som fukttekniker eller skadereglerare mot byggärende. Kravet är att du har en god förståelse för hur byggnader och fastigheter är konstruerade. Vi söker dig som är självgående, stresstålig, social och har en känsla för sälj.

För den som uppvisar en långsiktighet och ett driv finns möjligheten att avancera. Genom interna utbildningar kan man i förlängningen fördjupa sina kunskaper inom sitt arbetsområde eller gå i andra riktningar och arbetspositioner.

Förmåner:
Tjänstebil

Krav:
• Flytande i svenska tal och skrift
• Goda kunskaper i engelska
• Goda datorkunskaper, jobbet utgår från appar.
• B-körkort

Intervjuer hålls löpande så ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

46805

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till