Jobbet Kantpressare till spännande företag i Göteborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kantpressare till spännande företag i Göteborg! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Har du verkstadsvana sedan tidigare och vill du arbeta på ett väletablerat företag? Har du dessutom utbildat dig inom Svets och plåt? Sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som kantpressare hos vår kund arbetar man med mindre eller mellanstora serier tillsammans med två andra kollegor. Föremålet du ska bocka/pressa kan till exempel vara en gaspedal till en bil eller andra ståltillbehör. Till en början kommer du att få ta rygg på en mer senior kollega för att komma in i arbetet ordentligt, sedan, när du blivit varm i kläderna finns det alltid kollegor nära till hands att bolla med.

Om företaget
Vår kund arbetar med plåtbearbetning och har varit etablerade på marknaden i mer än 50 år, här finns kompetens att driva unika projekt – från idé, konstruktion och prototyp till en färdig produkt. Projektledning, teknikkompetens, egen montering och kompetent personal garanterar detaljer som uppfyller högt ställda krav. Många av deras kunder finns i branscher som telecom, fordons- och flygindustri försvars- och rymdindustri. Förutom deras tekniska kompetens, uppskattar kunderna deras säkra och snabba leveranser.

Din profil
I rollen som kantpressare krävs det att du är noggrann och att du gillar att samarbeta med kollegor. Vidare så ska du vara en flexibel person och ha ett genuint intresse för yrket. Skallkrav: - Plåt&svets utbildning och/eller Industrigymnasium inriktning på kantpressing - Svenska i tal - Grundläggande kunskap i att läsa av ritningar - Utfört relevant praktik eller sommarjobb Meriterande: - Truckkort - Relevant erfarenhet Det är också meriterande att i längden kunna tänka sig att jobba kvällspass

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse Placeringsort: Göteborg Arbetstider: 07.00-16.00 Omfattning: Heltid Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag. Vi vill påminna om att det är semestertider och därför kan återkoppling dröja.

Referens

19648

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till