Jobbet Kantpressare till Plåtverkstaden på Saab har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kantpressare till Plåtverkstaden på Saab publicerad av Skill

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Linköping
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Vi söker en Kantpressare som vill hjälpa till att bygga Gripen! Vill du vara med på denna spännande resa där vi bygger flygande farkoster av världsklass? Som Kantpressare blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att arbeta med att bocka profiler och plåtartiklar till både militära och civila flygplan. Att bocka plåten innebär att ändra metallens form genom att i en maskin av märket Bystronic programmera hur materialet ska formas så att det innehar rätt form vid montering i flygplan.

Om företaget
Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet. Plåtverkstaden på Saab i Linköping tillhör affärsområde Aeronautics och producerar detaljer till tillverkning av både Gripen och de civila flygplanen. Plåtverkstaden sysselsätter i dagsläget 42 medarbetare som arbetar med olika typer av plåtarbete.

Dina arbetsuppgifter
Att jobba som kantpressare innebär att arbeta efter tillverkningsunderlag. Dessa underlag finns både i pappersform och digitalt och de styrs av våra kunders kravställningar. Du kommer programmera i programmet Bysoft 7 och man bockar plåten i en maskin av märket Bystronic, sedan kan du även komma att behöva korrigera vinkeln i maskinen. Du förväntas lära dig hur man bockar och resultatet av ditt arbete påverkas i hög grad av din yrkeskunskap, individuella förmåga och fallenhet. Vi erbjuder dig en relevant introduktion och de behörigheter som krävs för arbetet. Vi arbetar även med målstyrning och i gruppen Kantpressare arbetar idag en person. Tjänsten är idag på dagtid, men kan komma att innebära skiftarbete inom en snar framtid.

Din profil
Vi ser att du har relevant gymnasieutbildning och arbetslivserfarenhet som kantpressare inom industrin. Det är meriterande om du har erfarenhet av märket Bystronic samt har programmerat i Bysoft 7. Kunskap om IFS affärsledningssystem är också meriterande. Som person är du väldigt noggrann då vi arbetar med 10-delsmilimetrar i bockningen. Vi ser gärna att du är öppen och ansvarstagande. Du tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp och du drivs av att nå resultat tillsamman med dina kollegor. Då vårt koncernspråk är engelska och vi har internationella kunder värdesätter vi att du har goda kunskaper i engelska språket.

Ansökningsförfarande
Vill du ta chansen att utvecklas på Saab? Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lotta Widercrantz, 013-473 81 64 alt lotta.widercrantz@skill.se Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader med goda chanser till förlängning

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3710

Liknande jobb

Lagerarbetare till Söderköping Söderköping Skill
Produktionsplanerare sökes! Vadstena Framtiden
Grävmaskinist sökes! Katrineholm Framtiden
Grävmaskinist sökes! Norrköping Framtiden
Programmerare till IT-konsultbolag! Norrköping Framtiden
Servicekoordinator med högt driv! Linköping Framtiden
Projektcontroller Linköping Randstad AB
Industrisvetsare Tranås Wikan Personal AB
Incident manager till IT-företag Linköping Dfind IT
Spännande uppdrag som kyltekniker! Norrköping Academic Work
IT-kompetens sökes! Linköping StudentConsulting
WISI I LINKÖPING SÖKER WEBBUTVECKLARE Linköping Academic Work
Junior C# utvecklare till SWECO Linköping Academic Work
Dokumentadministratör Finspång Unik Resurs
Dokumentcontroller Finspång Siemens

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till