Jobbet Kantpressare till plåtindustriföretag i Hillerstorp har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kantpressare till plåtindustriföretag i Hillerstorp publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Gnosjö

Arbetsbeskrivning


Har du industrivana och vill arbeta med plåtbearbetning? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
- Bearbetning av plåt i form av bockning, stansning och kantpressning. - Programmering av maskiner - Byte av verktyg i maskiner Dagen inleds med ett uppstartsmöte där ni går igenom vad som ska göras. Tillsammans med sin kollega i teamet bestämmer man vad som ska köras under dagen för att vara så effektiv som möjligt. Efter avslutade serier så lägger du in detta i företages affärssystem så att allt blir korrekt registrerat. Som introduktion kommer du att få gå bredvid en mer erfaren kollega för att få en ordentlig upplärning, hjälp och stöttning.

Om företaget
Vår kund arbetar i huvudsak med butiksinredningar där de tillverkar i stål och plåt och har varit etablerade på marknaden i mer än 30 år.

Din profil
I rollen som plåtoperatör hos vår kund ser vi att du är noggrann och ödmjuk. Vi letar efter dig som är ansvarstagande, flexibel och en lagspelare. Skallkrav: - Industrivana - Svenska i tal - Datorvana Meriterande: - Tidigare erfarenhet som stansoperatör och/eller kantpressare

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse Placeringsort: Hillerstorp Arbetstider: Mån-Tor 06.45-16.00, Fre 06.45-13 Omfattning: Heltid Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Referens

20301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till