Jobbet Kandidater sökes till Elgigantens nordiska kundcenter i Köpenhamn har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kandidater sökes till Elgigantens nordiska kundcenter i Köpenhamn publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du på jakt efter ett heltidsjobb med grymma arbetsvillkor i attraktiva Ørestad, Köpenhamn? Bli en del i ett skandinaviskt team och få möjligheten att skapa betydelsefull arbetserfarenhet!

Information om uppdraget:

Är du serviceminded ut i fingerspetsarna och drivs av utmaningar?
StudentConsulting söker för kunds räkning duktiga svenskt eller norsktalande kundeservicemedarbetare som brinner för at ge förstklassig service till Elgigantens kunder. Via telefon, mail och chatt kommer du att arbeta med att besvara förfrågningar från norska kunder.

Elgiganten erbjuder en fast tillsvidareanställning på heltid och en attraktiv lön på 19.500 DKK/ 25.500 SEK (beroende på växelkursen). Dessutom har du möjlighet att tjäna bonus upp till 3.500 DKK/ 4.500 SEK, extra varje månad. Med ett arbete hos Elgiganten i Danmark kommer en 37-timmars arbetsvecka, 5 extra semesterdagar och en inbetalning på 3,4 % av din lön till valfritt konto.

Elgiganten erbjuder
- En fast anställning på heltid
- En grundlig upplärning/introduktion på 2 veckor
- En god och professionell arbetsmiljö med glada kollegor
- Personlig och professionell utveckling
- Välsmakande lunchmöjligheter till ett bra pris

Elgiganten har en uppstart den 5. november. Vi håller intervjuer för tjänsten löpande. Skicka därför in din ansökan med CV samt relevant examensbevis redan i dag så du snabbt kan komma med i processen.

Detta söker vi:

Som service-superstjärna tänker vi att du:
- Är tillmötesgående, serviceminded och är duktig på att kommunicera med olika typer av människor
- Trivs bra i en arbetsmiljö med högt tempo
- Är effektiv och resultatorienterad
- Har god datorvana
- Talar och skriver svenska eller norska, samt engelska
- Är stabil och punktlig

Om arbetsgivaren:

Elkjøp-koncernen, där Elgiganten ingår, är ett av Nordens största detaljhandelsföretag med verksamhet i bland annat Sverige, Norge och Danmark. Elgiganten har en stark tilltro till sina medarbetare och genom att bli en del av deras verksamhet öppnar du dörren till en spännande karriär där möjligheterna är oändliga.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44760

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Mechanical Engineer Malmö SAAB
Researcher till Future & Friends Malmö Future & Friends
Radar RF Design Engineer Lund Axis Communications

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till