Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kandidater sökes till Elgigantens nordiska kundcenter i Köpenhamn jobb i Malmö på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kandidater sökes till Elgigantens nordiska kundcenter i Köpenhamn på StudentConsulting

Kandidater sökes till Elgigantens nordiska kundcenter i Köpenhamn

StudentConsulting Malmö, Skåne län Heltid
Just nu söker Elgiganten nya svensktalande och engagerade kundservicemedarbetare till sin kundserviceavdelning i Ørestad, Köpenhamn med start 4. Oktober.

Information om uppdraget:

Dina primära arbetsuppgifter som kundservicemedarbetare kommer vara att besvara inkommande samtal och mejl från Elgigantens kunder från Norge. Det är därför essentiellt att du är serviceminded och kan ge kunderna den bästa möjliga servicen.

Det är till fördel om du har tidigare erfarenhet inom kundservice och att du gillar att arbeta i en resultatfokuserad arbetsmiljö. Det är viktigt att du är stresstålig och kan leverera resultat samt förstklassig service även under de mer hektiska arbetsdagarna.

I utbyte får du ta del av en social och professionell arbetsmiljö med många härliga arbetskollegor, där de lägger stor vikt i att alla trivs och utvecklas i arbetet.

Elgiganten erbjuder:
• En fast anställning på heltid (37h arbetsvecka)
• En attraktiv lön på 20 000 DKK + 6% (1200 DKK) betalat till en Fritvalgskonto (Det är totalt ungefär 29.000 SEK). Och upp till 3500 DKK i möjlig bonus (Det är ungefär lika med 4800 SEK) Det svenska beloppet är självklart avhängigt av växelkursen.
• En grundlig upplärningsperiod
• 5 veckors semester samt 5 extra semesterdagar efter 9 månaders anställning.
• Pensions- och sjukvårdsordning efter 3 månaders anställning (när man fyllt 20 år).

Din nya Arbetsplats:
Elgiganten är Danmarks största GIGANT på elektronikmarknaden. Här kommer du att erbjudas att vara en del av en grupp där medarbetarnas utveckling, arbetstillfredsställelse och ett bra samhälle bland kollegor är högt prioriterat. Arbetsplatsen kommer att vara i Ørestad, som är ett modernt och attraktivt distrikt i Amager nära Fields, Royal Arena och Ørestad station.

Du kommer få kollegor från hela Skandinavien. Elgiganten är en social arbetsplats, där de håller många sociala arrangemang ex. Gaming- och quiz kvällar. Du kommer bli utmanad professionellt och personligt samt få löpande sparring på ditt arbete.

Jacob, anställd som kundservicemedarbetare berättar: ”Elgiganten har gett mig många nya utvecklingsmöjligheter - såväl personliga som professionella, tack vare deras generösa förmåner och öppna företagskultur”.

Detta söker vi:

- Talar och skriver flytande svenska eller norska och engelska
- Är punktlig och stabil
- Är serviceinriktad
- Är målorienterad och effektiv

Vi söker dig som kan starta den 4. Oktober.

Under rekryteringsprocessen kommer vi att genomföra test och inhämta referenser samt kriminalregister. Vi kommer att utföra ID-kontroll i rekryteringsprocessen. Om du blir anställd på Elgiganten kommer du behöva söka om ett danskt CPR-nummer samt att du kommer behöva öppna ett danskt bankkonto. Vi kommer att hjälpa dig med detta under rekryteringsprocessen.

Vi håller intervjuer löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag, så att du så fort som möjligt kommer med i rekryteringsprocessen.

Vi ser fram emot att få höra ifrån dig!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58902