Jobbet Kandidatansvarig rekryterare till TNG i Örebro har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kandidatansvarig rekryterare till TNG i Örebro publicerad av TNG

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Kandidatansvarig rekryterare till TNG Örebro som aktivt bidrar till fördomsfria kompetensbaserade tillsättningar.

Hos oss på TNG får du arbeta med fördomsfri kompetensbaserad bemanning och rekrytering, på riktigt. Vi har utvecklat de modernaste metoderna och verktygen som idag finns på den svenska marknaden inom området. Dina blivande kollegor har ett högt driv, stort engagemang och en vilja att leverera resultat i världsklass. Något som ligger helt i linje med resultatet av våra NPS-undersökningar.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar med det modernaste inom kompetensbaserad rekrytering.


Du kommer bland annat att mötas av;
• Marknadens modernaste rekryteringsprocess och verktyg för att ge dig bästa förutsättningar att arbeta kompetensbaserat och kunna ge kandidater och kunder en optimal upplevelse.
• Förväntningar på att ditt bidrag varje dag gör att vi kan fortsätta leverera förstklassiga tjänster till våra kunder och kandidater.
• Ett innovativt företag som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar, allt från transparent kandidatupplevelse till vad AI kan göra inom rekrytering.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer vara en nyckelperson för att vi ska lyckas leverera fortsatt bra resultat till våra kunder. Tillsammans med våra affärsansvariga rekryterare ansvarar du för att vi får fram rätt kandidater till våra uppdrag. Och övergripande ansvarar du för hela vår kandidathantering och kandidatupplevelse i regionen, dvs säkerställa en hög kvalitet och se till att vi fortsätter utveckla och effektivisera vårt arbete.

Självständigt kommer du att;

  • Skapa förstklassiga platsannonser och se till att de syns för relevanta jobbsökare.
  • Searcha fram och kontakta potentiella kandidater.
  • Utifrån kravprofil genomföra kompetensbaserad screening och urval.
  • Genomföra kompetensbaserade telefon- och personliga intervjuer.
  • Skapa och upprätthålla mycket god kontakt med alla våra kandidater.
  • Löpande säkerställa att vi har ett gott inflöde av kandidater i vår region, föreslå och genomföra kandidatgenererande aktiviteter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kan förvänta dig en rivstart, där du direkt kommer vara delaktig i det dagliga arbetet och får användning av dina tidigare kunskaper. Under tiden får du löpande introduktion i det som är TNG specifikt, som vår rekryteringsmetodik, screeningtester och vår transparenta kandidatprocess. Den lokala introduktionen är individanpassad efter dina förkunskaper.

Du får en nationell introduktion ett par dagar i Stockholm under de första månaderna av din anställning där du lär känna resten av företaget och alla funktioner som finns.

Rollen ställer krav på att du relativt omgående kan skriva moderna och kandidatvänliga platsannonser samt genomföra hela urvalsprocessen vid våra tillsättningar, och leverera kandidater löpande till de affärsansvariga rekryterarna. Du kommer att styra och prioriterar din tid på ett optimalt sätt för att nå maximalt resultat.

Du kommer att arbeta nära teamet i Örebro och vi sitter centralt i moderna kontor i Örebro. Du rapporterar till regionchefen och ingår i vårt nationella kandidatansvarigforum.

VEM ÄR DU?

För att snabbt lyckas lära dig TNG och kunna leverera krävs att du har en god förståelse för vad som krävs i en lyckad rekryteringsprocess och att du har en tydlig målfokusering. Det kan vara snabba förändringar och du måste vara duktig på att prioritera och ibland prioritera om. Att attrahera kandidater via dina platsannonser är avgörande för ett gott resultat och därför är du mycket duktig på och älskar att uttrycka dig säljande i skrift. I arbetet kommer du söka upp kandidater och övertyga dem om att lyssna på de tjänster du vill tillsätta och det kräver att du är innovativ, orädd och bra på att kommunicera tydligt.

Det är ditt ansvar att vi skapar goda relationer med alla kandidater i regionen och du behöver vara strukturerad och bra på att skapa uppföljning och egen kontroll så att ingen förloras på vägen. Eftersom du leder och fördelar din tid mellan rekryterarnas uppdrag krävs att du gillar att ta kommandot, och utifrån vad som är bäst för helheten, styr.

För att startsträckan inte ska bli för lång bör du har skaffat dig någon praktisk kunskap inom urval, annonsskrivning eller annan likartad textskapande och att genomföra intervjuer. Har du dessutom kunskap om search inom rekrytering och att leta upp kandidater är det meriterande.

INTRESSERAD?

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

9B7BE8F179924D24900285A1505712BD

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Enhetschef till Lantmäterienheten Örebro Örebro Kommun
Webbdesigner till RE Media Group Örebro Academic Work
Boendestödjare till Karlsgatan 56 Örebro Örebro Kommun
Lärare i textil 1-7 Sörbyskolan Örebro Örebro Kommun
Elevassistent till Änglandaskolan Örebro Örebro Kommun
Elingenjör Finspång Unik Resurs
Svetsare sökes Örebro Rätt Bemanning & Rekrytering
Boendepedagog till Område 3 Örebro Örebro Kommun
Grävmaskinist sökes! Katrineholm Framtiden
Specialpedagog till Brunnsskolan F- 6 Örebro Örebro Kommun
Bli expert på Microsoft-miljöer Örebro Academic Work
Supporttekniker till DGC i Örebro Örebro Academic Work
Student med truckkort sökes! Örebro Academic Work
IT-SUPPORTMEDARBETARE TILL EVRY Örebro Academic Work
Junior C++ programmerare Örebro Framtiden
Servicedesk analyst sökes! Örebro Framtiden
Fastighetsförvaltare Eskilstuna Volvo Group
Projektör lokalnät Örebro e.on
HR-chef till Mo Gård Finspång Unik Resurs
Boendestödjare till Ormesta 122 Örebro Örebro Kommun
Junior systemutvecklare sökes Örebro Framtiden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till