Jobbet Kanalägare Köpta kanaler har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kanalägare Köpta kanaler publicerad av ICA

Heltidsanställd
Kungälv

ArbetsbeskrivningICA Reklam söker en Kanalägare för våra Köpta Kanaler

Arbetsuppgifter

Ansvarig för att säkra så att ICA Reklam kan tillhandahålla produkter och tjänster inom köpt media för ICA butiker samt att de presterar på optimalt sätt. Både utifrån effekt och produktens ekonomiska status.


Din profil

Operativ såväl som strategisk förståelse om medielandskapet och dess affärsnytta för offline och online retail i allmänhet samt insikter om möjligheterna för dagligvaruaktörer i synnerhet. Förmågan att utveckla nya produkter och tjänster inom området och vara affärsmässig i beslut. Följer upp och analyserar trender i omvärlden och dess betydelse för produktområde. Är van att navigera i stora och komplexa organisationer, där den kommunikativa förmågan är av yttersta vikt. Erfarenhet att leda specialister i projektform är meriterande.

Erfarenhet av moderna arbetssätt såsom agile, lean och liknande är meriterande.

Erfarenhet av att projektleda utvecklingsuppdrag är meriterande.

Erfarenhet av framtagning och realiserande av business case är meriternade.
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Visste du att ICA Reklam inte bara är Sveriges största inhousebyrå? Vi är faktiskt Sveriges största reklambyrå. Här möts en härlig blandning av personligheter, som alla delar ICAs sunda grundläggande värderingar. Tillsammans har vi en unik ICA-kunskap och vi gillar att utvecklas. Det ger oss modet att stå upp för våra idéer och oss själva. Allt det här gör det lätt att känna stolthet över det vi gör, vilka vi är och vad vi står för. Här skapar vi tillsammans kommunikation åt våra kunder, som ofta är ICAs butiker, så att de ska kunna nå ut med rätt budskap i rätt kanal vid rätt tidpunkt. Det är så vi bidrar till att göra varje dag lite enklare.


Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

2020-01-02

Kontaktperson

Klas Mybeck, klas.mybeck@ica.se

Sista dag för ansökan

2019-12-10

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Referens

R0009586

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till