Jobbet Kan du läsa byggnadsritningar och vill arbeta med betong? Då ska du söka dig till oss! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kan du läsa byggnadsritningar och vill arbeta med betong? Då ska du söka dig till oss! publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Är du betongarbetare med god erfarenhet av ritningsläsning? Eller har du tidigare erfarenhet av trähusindustrin och vill testa på något nytt? Då är du kanske den vi söker!

OM FÖRETAGET
Just nu söker Lernia betongarbetare till en av våra kunder i Jönköpingstrakten! Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som betongarbetare inom tillverkningsindustri, där din främsta uppgift kommer vara att gjuta produkter i betong efter ritning. Detta innebär att du ansvarar för stora delar av tillverkningsprocessen, från montering av gjutformar till armering och hela vägen fram till den slutgiltiga produkten. Du ska alltså vara behjälplig vid flera olika moment och ställer krav på en god samarbetsförmåga då arbete sker i team om två.

OM DIG
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du:

  • Har B-körkort och tillgång till bil
  • Har tidigare erfarenhet av arbete efter byggnadsritningar 
  • Har tidigare erfarenhet av arbete inom betong, träarbetare, trämontering eller byggbranschen
  • Behärskar svenska i tal och skrift

Personliga egenskaper
Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper och söker dig som är lyhörd, engagerad och ansvarsfull. Eftersom arbetet i stor utsträckning sker i team, är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med att arbeta i grupp tillsammans med andra. Du tycker om att arbeta i varierande arbetsmiljöer och vill testa nya saker. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av andra medarbetare. Framförallt är du plikttrogen och punktlig. 

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Jönköping
  • Tjänstgöringsgrad: dagtid
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Anställningsform: visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Referens

25366

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till