Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Kampanjadministratör sökes till Rusta! job in Upplands Väsby at StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Kampanjadministratör sökes till Rusta! på StudentConsulting

Kampanjadministratör sökes till Rusta!

StudentConsulting Upplands Väsby, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Har du en bakgrund inom marknad och vill utvecklas vidare i en roll som kampanjadministratör? Är du analytisk och besitter en god administrativ vana? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Rusta är en framgångsrik detaljhandelskedja sedan 1986 som erbjuder hem- och fritidsprodukter i Sverige, Norge och Tyskland. Företaget har idag över 170 varuhus i Sverige, Norge, Finland samt Tyskland. Företagets affärsmodell bygger på enkelhet i verksamheten, centrala inköp utan mellanhänder och effektiv distribution. De har idag över 3 500 anställda och huvudkontor i Upplands Väsby. Nu söker vi efter en kampanjadministratör på heltid med start omgående som kommer att arbeta med de administrativa delarna i kampanjprocessen.

I rollen som kampanjadministratör är du en viktig del av marknadsavdelningen och ingår i ett Inhouse team där du arbetar i samarbete med en kampanjplanerare och en senior kampanjadministratör. I tjänsten rapporterar du till Head of Inhouse. Rollen är koordinerande och dina arbetsuppgifter innebär även uppsökande information, analys av data och kampanjuppföljningar. Dina ansvarsområden består av följande ansvarsområden:

- Kravställa, skapa och underhålla kampanjer i vårt affärssystem
- Artikelvård
- Kampanjplanering och uppföljning
- Säkerställa och uppdatera information i planeringsfiler
- Agera stöd till andra delar inom organisationen, b.la. DR- teamet (korrekturläsning och koordinering av utbudsannonser/DR-blad)

Tjänsten beräknas starta i mitten av juli och är en direktanställning internt hos Rusta. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. För denna tjänst tillämpas vanliga kontorstider mellan 08.00 – 17.00. Vid frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Rania Yousef, [ Email address blocked ] . Vid uppstart ges en introduktion.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot marknadsföring alternativt att du besitter relevant arbetslivserfarenhet inom området. Har du tidigare erfarenhet av kampanjarbete inom retail- och detaljhandeln är detta meriterande för tjänsten.

För att passa in i rollen som kampanjadministratör har du en god administrativ vana och trivs att arbeta analyserande i olika system. Vidare ser vi att du har erfarenhet från och goda kunskaper i Officepaketet och Excel. Erfarenhet från arbete i CMS, IFS och andra affärssystem är meriterande för tjänsten. Som person är du positiv, serviceinriktad och en problemlösare då du trivs att arbeta i ett högt tempo under tighta deadlines. Vidare besitter du en god kommunikativ förmåga då du har lätt att knyta an nya kontakter och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Vi söker dig som trivs i en flexibel och föränderlig miljö där du tycker om ordning och reda, är detaljorienterad och har ett affärssinne.

Passar beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade färdigheter

Affärssystem
Vi (Textredigeringsprogram)
Svenska (Undervisning)
Engelska (Undervisning)

Rekommenderade jobb

Kampanjadministratör sökes till Rusta!
StudentConsulting Upplands Väsby Heltidsanställd
Finsktalande ordermottagare till TR Electronics
TNG Group AB Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
5 Tekniker underhåll natt Euromaint Stockholm
TNG Tech Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 57784