Jobbet Kampanj- och privatmarknadsansvarig har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kampanj- och privatmarknadsansvarig publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Lund
9 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Vi tar ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt genom att fokusera på lokala energilösningar som både skapar stora miljövinster och bidrar till en hållbar tillväxt i regionen. Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma och har cirka 300 000 energikunder och drygt 500 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster.

Läs mer på www.kraftringen.se

Just nu hos oss på Kraftringen

Försäljningsteamets främsta fokus är att etablera, bibehålla och utveckla våra kundrelationer inom både B2B och privatmarknaden – allt för att kunna leverera de mest kraftfulla erbjudandena på den riktigt spännande energimarknaden! Tillsammans är vi cirka 12 medarbetare och vi har ett gemensamt ansvar för att marknadsföra hela Kraftringens kunderbjudande som omfattar allt från el, gas, fiber, fjärrvärme, solceller till laddstolpar. Vi är stolta över de fina möjligheter vi kan erbjuda våra kunder och att vi på så vis verkligen gör skillnad på jobbet – varje dag!

Vi söker nu dig som kommer ansvara för att driva, anpassa och följa upp försäljningskampanjer, främst inom El & Gas-handeln och etablera större samarbeten med olika kundgrupper, intresseorganisationer och liknande. Vårt mål med den nya, strategiska tjänsten är klart; Vi vill tillsammans med din kunskap och kraft nå en ännu större mängd kunder inom just privatmarknaden där vi ser en stor potential.

Söker du mer spänning i ditt jobb?

I din nya roll som Kampanj- och Privatmarknadsansvarig kommer du driva försäljning på privatmarknaden tillsammans med försäljningsteamet och marknadsavdelningen. Att sätta mål och skapa mätbara resultat blir är en viktig grundsten i jobbet. Du kommer driva aktiviteter och kampanjer via alla Kraftringens säljkanaler eftersom du har en hög drivkraft, är resultatinriktad, ser du tillsammans med dina kollegor till att uppsatta försäljningsmål överträffas. Till din hjälp har du fantastiska kollegor inom försäljning, marknad, kundservice, affärsutveckling, affärsstöd och leverans. Du har budgetansvar (men inte direkt personalansvar) och du rapporterar direkt till försäljningschefen.

För att platsa i vårt härliga gäng:

  • Har du några års erfarenhet av att driva privatmarknadsförsäljning – med framgångsrika resultat!
  • Har du arbetat med stora kundgrupper och känner dig trygg och säker gällande kampanjarbete inom konsumentmarknaden.

Det är trevligt om du:

  • Har tidigare erfarenhet inom bank, försäkring, telekom, energi eller liknande produkter och tjänster
  • Har du högskoleutbildning inom marknadsföring/försäljning är det fina fisken, men i det här faller väger erfarenhet av motsvarande arbete tyngre

Sist men absolut inte minst är du:

  • En riktig skicklig relationsbyggare – du får kraft av att nätverka och skapa nya samarbetsytor både internt och externt.
  • Riktigt, riktigt resultatorienterad – dina främsta drivkrafter är att skapa resultat och överträffa mål i samarbete med andra – och, du är duktig på det!
  • Du inspirerar och entusiasmerar – du känner ansvar, du driver och har en god balans mellan affärsmässighet och mod.

Varför ska du jobba hos oss?

Utöver en trygg och stabil anställning med utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter så innebär en tjänst hos oss en möjlighet att konkret vara med och påverka den hållbarhetsresa vårt samhälle står inför. Vi nöjer oss inte med att vara en etablerad spelare inom energibranschen utan vill hela tiden utveckla vår affär vilket erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling för våra medarbetare.

Vilka är dina superkrafter? Vi är nyfikna på dig!

Är du vår Kampanj- och Privatmarknadsansvarig? Du ansöker med CV och personligt brev via vår hemsida www.kraftringen.se. Vi tillämpar löpande urval, skicka därför in din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar vi med Lernia. Om du har några frågor gällande din ansökan och vår rekryteringsprocess, kontakta Rekryteringskonsult Linda Billstrand, 0732 00 57 56. 

Kraftringen gör bakgrundskontroller samt alkohol- och drogtest på slutkandidat inför anställning.Tjänsten kan vara säkerhetsklassad vilket innebär att en registerkontroll och eventuellt säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen genomförs innan anställning.

Notera att vi inte tar emot ansökan via brev eller e-post, samt att vi vänligt men bestämt avsäger oss samtal från rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan!

Referens

40607

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till