Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

KAM till FörsäkringsGirot i Stockholm jobb i Stockholm på Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
KAM till FörsäkringsGirot i Stockholm på Amendo Bemanning

KAM till FörsäkringsGirot i Stockholm

Amendo Bemanning Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du en långsiktig relationsbyggare med passion för prospektering, affärsrelationer och affärsutveckling? 

Vill du vara med och bidra till FörsäkringsGirots framgångar?

I rollen som Key Account Manager får du chansen att göra just det - samtidigt som du har ett väldigt roligt och utvecklande jobb.

Som Key Account Manager hos FörsäkringsGirot ansvarar du för:

  • nykundsbearbetning.
  • försäljning och proaktiva kundvårdande aktiviteter.
  • att driva, samordna och utveckla affärer.


Vem söker vi?

Vi söker dig som är en proaktiv och organiserad person, som motiveras av att ha ansvar för resultat och möjligheten att få jobba med ett bolag med stora ambitioner. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av tjänsteförsäljning och affärsutveckling. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av försäljning inom områdena tjänstepension och förmåner.


Vad kan FörsäkringsGirot erbjuda dig?

På FörsäkringsGirot arbetar du tillsammans med ett 50-tal engagerade kollegor som alla arbetar för visionen att FörsäkringsGirot ska vara arbetsgivarnas naturliga partner för enkel och korrekt pensionsadministration. 

Vi har ett mycket fint pensionserbjudande tillsammans med många andra förmåner för våra anställda. Trots att vi är ett mindre företag har vi en stor trygghet i våra stabila ägare SPP, SEB Pension och Försäkring, Länsförsäkringar och Skandia. Vi sitter i ljusa fräscha lokaler mitt i Stockholm och kommer under hösten att presentera vår nya distans- och kontorspolicy som bygger på de erfarenheter vi tagit med oss från det senaste årets utmaningar med pandemin.Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. [ Link removed ]  

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt 
I denna rekrytering samarbetar FörsäkringsGirot med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Shaun Ogden på [ Email address blocked ] . Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. 

Vi ser fram emot din ansökan!

#LI-SO1

#sales

#headsales

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1452337-312452