Jobbet KAM till Alphabet har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

KAM till Alphabet publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning
I rollen som Key Account Manager kommer du att ansvara för att etablera och underhålla långsiktiga kundrelationer med några av Alphabets viktigaste kunder. Som KAM arbetar man med befintliga kunder och bistår med förstklassig service och expertis inom leasing. Att vara trovärdig, pålitlig och bra på att bygga kundrelationer är av yttersta vikt då Alphabets måtto är att vara en "Premium provider of fleet management services". Du kommer att tillhöra en grupp med fem andra Key Account Managers där du kommer att ha flear administratörer till din hjälp. I rollen kommer du att ha ett stort kontaktnät där du kommunicerar med kunder, Alphabet-avdelningar i Tyskland och inom den Nordiska organisationen för Alphabet och BMW. I denna roll kan en del resor förekomma och då främst inom Sverige. Rollen är bred och varierande.


I rollen kommer du bland annat att:
- Vägleda inom företagets policy för kunder och medarbetare.
- Arbeta med kundrapportering och bistå kunderna efter behov.
- Skapa kontakter med nya, långsiktiga kunder samt ta vara på befintliga kunder.
- Dagligen arbeta med bemötande av kunder.
- Vara en central och rådgivande funktion både internt och externt.


Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet av försäljning, relationsbyggande och/eller kundvård på något sätt. Om du har erfarenhet från leasingbranschen eller bilbranschen är det meriterande men inget krav. Vidare ser vi att du har en god ekonomisk förståelse då det är viktigt att du har ett helhetsperspektiv över försäljningen. Du ska ha mycket goda kunskaper i Office-paketet och då främst Excel. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du är en ödmjuk, driven och engagerad person som brinner för mötet med människor. Vidare har du en positiv inställning, är initiativtagande samt serviceinriktad.


Du erbjuds
Tjänsten en tillsvidareanställning på heltid och är placerad på BMWs nordiska huvudkontor i Sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang och tillgång till gym samt dagliga träningspass.
I denna rekrytering samarbetar Alphabet med Jurek Marketing & Communication. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lotta Köhler, [ Email address blocked ] eller Martina Alexandersson, [ Email address blocked ] . Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!


Referens

46E3A475E8474017AFF19911253F6703

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till