Jobbet Projektsäljare Bygg/Inredning av vacker hållbar natursten har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektsäljare Bygg/Inredning av vacker hållbar natursten publicerad av Steny AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Steny AB är en marknadsledande organisation för tillverking och montering av Natursten och Kvartskomposit produkter. Vi tillverkar köksbänkskivor, inredningar till hotell, restaurang och kontor, badrum, golv, fönsterbänkar och fasader.  Steny ägs av en grupp av svenska stenhuggerier. Vi finns från Lund i söder till Burträsk i norr. Se mer om Steny på Instagram eller Facebook.Projektsäljare Bygg/Inredning av vacker hållbar natursten

Steny expanderar! Vi söker dig som vill arbeta med försäljning av vacker hållbar natursten! Du gillar att jobba med projektförsäljning till byggföretag, entreprenörer, arkitekter eller inredningsföretagHär får du den spännande möjlighet att driva hela försäljningsprocessen - från kartläggning och kundbearbetning till möten i projekt med aktörer som bygger eller renoverar bostadshus, kontor, hotell, restaurang eller köpcentrum.

Ansvarsområden
Du erbjuds en spännande roll med goda utvecklingsmöjligheter! Du ansvar för försäljning och utveckling av relationer med både nya och etablerade kunder främst i Stockholm, Mälarregionen samt norra Sverige. Stenys produkter har en stark position på marknade och du samarbetar med byggföretag, entreprenörer, arkitekter och inredningsföretag. Du arbetar självständigt genom hela säljprocessen, vilket innebär att du kartlägger potentiella kunder, söker upp projekt, bearbetar kunder, föreslår produkter och kundanpassade lösningar, utarbetar offerter, samt följer upp och slutför projekt.

Du rapporterar till Stenys VD och till din hjälp har du en omfattande kompetens bland Stenys medlemsföretag. Du hör till något av våra delägares kontor i Sverige och är placerad på din hemadress.

Din Profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning mot byggföretag eller entreprenörer. Du har affärssinne och ser och förstår helheten/projektet och tar till vara möjligheter på marknaden. Du har energi, är  resultatorienterad, strukturerad och självständig samt skapar förtroende och är duktigt på att etablera långvariga relationer.  Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift. Din vilja att nå resultat präglar din personlighet på ett tydligt sätt!

Tjänsten innebär resor, ca 50 övernattningar/år men du styr själv över hur du på ett effektivt sätt lägger upp dina kundbesök. Du kommer att arbeta självständigt under stor frihet där ditt eget driv och engagemang skapar resultat. Vi erbjuder dig en spännande möjlighet att utvecklas, växa och trivas. Välkommen till oss!

Placering
Lämplig bostadsort ligger tex i Storstockholm, Södermanland, Östergötland eller Närke.

Kontakt
Rekryteringsansvarig; CHEFSpoolen, Sofie von Homeyer, tel. 0709-24 87 98

Ansökan
Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

Referens

DB5F4FC846D74E59B304DCD484315

Om företaget

Chefspoolen är ett svenskt företag med verksamhet inom rekrytering, coaching och ledarskapsutveckling. Våra kunder finns över hela Sverige i det privata näringslivet och inom offentlig sektor.

Alla våra konsulter har lång egen chefserfarenhet – din garanti för ett lyckat resultat. Chefspoolen sätter sig snabbt in i företaget och förstår behov, förändring och utveckling. Vi hjälper våra kunder att nå sina mål genom rätt rekrytering och utveckling av chefer och specialister. Våra kontor finns i Malmö, Stockholm och Göteborg.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till