Jobbet Kallskänka till försvarshögskolan, Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kallskänka till försvarshögskolan, Stockholm publicerad av Fazer

Heltid
Stockholm
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

När någon tar en stund och njuter av Fazers produkter eller tjänster så smakar den personen också på vår kärlek och vår omsorg för allt det vi gör. Vår mission, att skapa smakupplevelser, förverkligas varje dag tack vare alla våra 15 000 medarbetare som på olika sätt bidrar till att driva vår hållbara och innovativa verksamhet. Vi har expanderat från våra nordiska rötter och blivit ett internationellt företag, redo för fortsatt global tillväxt. Om du delar vår passion så kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser<

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer Food Services som kallskänka! 

Skapa mat som kan förändra världen
Vi söker en kallskänka till vårt nya uppdrag inom försvarshögskolan i Stockholm! Som kallskänka kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett kallskänkskök så som lättare matlagning och salladsberedning, egenkontroll, inventering och lagerhantering. Då Försvarshögskolan inte har ett eget kök kommer ni att placeras på vår MR restaurang och maten levereras till Försvarshögskolan. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd dagtid, måndag till fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma. Tillträde första augusti eller enligt överenskommelse.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du har möjlighet att utveckla dig själv och dina kollegor i ett familjeägt företag.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har tidigare erfarenhet av arbete som kallskänka inom restaurangkök. Vi söker dig med ett genuint intresse för råvaror, matkvalite, bakning och utveckling. Som person är du glad, positiv och gillar högt tempo. För att vara lämplig för rollen som kallskänka hos oss ser du positivt på förändring och gillar att vi arbetar över gränserna men är samtidigt van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behärskar svenska i tal och skrift. 

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om Fazer Food Services, försvarshögskolan i Stockholm
Försvarshögskolan har inget eget kök utan du placeras på vår MR restaurang och maten levereras till Försvarshögskolan. Catering förekommer frekvent för både det lilla och stora evenemanget och kan bestå av allt från kaffe med tillbehör till den lite finare trerätters lunchen/middagen. Vi erbjuder alltid våra gäster ett hälsosamt alternativ till den mer traditionella maten och behöver nu förstärka vårt kök med en kock som brinner för att servera den perfekta lunchen tillsammans med det övriga i teamet som består av tio medarbetare.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig sektorgruppchef Diana Swan, eftermiddagar: 070-795 66 33 alternativt via mail: diana.swan@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, senast den 2018-07-16.

Referens

91FA320C8832495A94EEE24D45567007

Om företaget

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård. Vi skapar smakupplevelser!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till