Jobbet Kalkylingenjör till Lindab har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kalkylingenjör till Lindab publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Piteå

Arbetsbeskrivning

Är du ingenjör med intresse för siffror och byggbranschen? Nu finns möjlighet till en spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter som kalkylingenjör på Lindab!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Lindab.

Om företaget

Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Lindabkoncernen har ca 5 000 medarbetare i 31 länder. Lindabs försäljning i Sverige sker via deras försäljningsorganisation Lindab Sverige AB, med huvudkontor i Ängelholm och försäljningsfilialer på ett 30-tal orter runt om i landet. Lindab Sverige AB har ca 250 anställda och en omsättning på ca 2 000 MSEK. Lindab behöver nu förstärka sin försäljningsorganisation Byggpartner och söker en kreativ och driven kalkylingenjör med placering på kontoret i Luleå. Byggpartner är en del inom Lindabs organisation som är att en av de ledande projektleverantörerna inom stålprodukter som högprofil, sandwichpaneler samt försäljning av hallbyggnader.

Arbetsuppgifter

I rollen som kalkylingenjör koordinerar du processen från förfrågningsunderlag till projektstart och uppföljning av produktionsprocessen. Du kommer att arbeta med offerter, kalkylering, dimensionering och projektstöd och ingå i ett team med säljare och teknikavdelning. Du realiserar projektbeskrivningen från kunderna och sammanställer detta till färdiga offerter och projektplaner. På konstruktionsavdelningen arbetar du med underlag och support till säljarna. I din roll har du kontakt främst med interna avdelningar och leverantörer som du stöttar med mängdberäkningar och övrig kalkyleringsunderlag. Du är affärsintresserad och tillsammans med engagerade kollegor kommer du arbeta för en fortsatt försäljningsökning på marknaden. Du kommer inledningsvis att genomgå en gedigen introduktion samt arbeta tillsammans med erfarna kollegor.

Formella krav

• Ingenjörsutbildning inom bygg, teknik eller maskin • Arbetslivserfarenhet ifrån byggbranschen är meriterande • Kunskaper inom CAD och Excel är meriterande • Du talar svenska obehindrat och uttrycker dig väl i tal och skrift. I rollen som kalkylator är du strukturerad och värdesätter noggrannhet i ditt arbete. Du tycker om att ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter och drivs av att leverera goda resultat. På Lindab samarbetar du internt med andra och det är viktigt att du är duktig på att kommunicera samt uppskattar samarbete.

Övrig information

Start: Omgående Plats: Luleå Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: kalkylingenjör, kalkyl, ingenjör, Luleå, Lindab, offert, säljstöd, kalkylator, CAD, matematik, konstruktion

Referens

2840201

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till