Jobbet KALKYLINGENJÖR INOM EL TILL RSA-GRUPPEN har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

KALKYLINGENJÖR INOM EL TILL RSA-GRUPPEN publicerad av TEMP TEAM Sverige AB

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Arbetar du som kalkylingenjör eller liknande idag och har gedigen erfarenhet av kalkylering och projektplanering? Är du drivande och engagerad som person och vill arbeta strukturerat samtidigt som du samarbetar med flera kollegor internt? Trivs du i ett företag med ett högt tempo och korta beslutsvägar där du får ta mycket eget ansvar och har goda utvecklingsmöjligheter? Då har vi möjligheten för dig! För RSA-gruppens räkning söker vi nu efter en Kalkylingenjör inom el till deras kontor i Malmö. 

Om företaget:
RSA arbetar för att vara bäst inom el- och datainstallationer, säkerhetslösningar, brandskydd och VVS och vi-känslan på företaget är stor. Företaget består av drygt 150 personer och har sitt huvudkontor i Malmö med filialer i både Lund och Trelleborg och utför arbete över hela sydvästra Skåne. RSA-gruppen är inne i en expansiv fas med flera spännande projekt på gång. Trivseln och gemenskapen är hög på arbetsplatsen.
 
Rollen:
I rollen som kalkylingenjör kommer du att arbeta med installationsprojekt från kalkylering och projektplanering fram till leverans. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att arbeta med prissättning, inköp, ta fram offerter och projekt-och resursplaner samt att följa upp projekt. Du kommer att ha ett nära samarbete med flera olika kollegor och projektens storlek och komplexitet varierar. 

RSA kommer efter sommaren att flytta in i nybyggda kontorslokaler på Toftanäs i Malmö där du kommer att utgå ifrån. Arbetstiderna är vanliga kontorstider med möjlighet till flextid. Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av RSA. 

Kandidatprofil

Din profil:
För att passa i rollen som kalkylingenjör tror vi att du har en teknisk utbildning inom el, belysning, styrning eller larm. Du har flera års erfarenhet från installationsbranschen och arbete med kalkylering. Har du tidigare erfarenhet som elektriker ser vi det som meriterande. Du har mycket goda datorkunskaper och är van vid digitala kalkylsystem. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal och skrift och har B-körkort.

Som person är du driven och engagerad och trivs med att arbeta strukturerat och noggrant. Ditt arbete är brett och varierande och det är därför mycket viktigt att du trivs med att arbeta flexibelt och att ta egna initiativ när det krävs. Vidare är du en lagspelare som uppskattar en härlig gemenskap och att ha roligt på arbetsplatsen! 

Intresserad?
Då vi har ett löpande urval till tjänsten som kalkylingenjör vill vi gärna ha in din ansökan omgående. Har du några frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Cindy Hultman på Temp-team på 040-611 07 70.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Referens

n/a

Om företaget

I närmare 40 år har vi på TEMP-TEAM framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Genom våra etablerade nätverk får vi kontinuerligt in nya uppdrag som spänner sig över flertalet branscher och yrkeskategorier.

Arbetet är en stor del av livet, därför är det viktigt att man gör det man trivs med. Samspelet mellan rätt miljö, kollegor och motivation bidrar till att man prestera sitt bästa – och mer därtill. På TEMP-TEAM lägger vi stor vikt vid att matcha dig med kundföretaget för att säkra en hållbar lösning. Vi har både bemanning och rekryteringsuppdrag inom flertalet yrkesområden, så oavsett om du är anställd, mellan två arbeten eller söker extra jobb så är TEMP-TEAM din ideala partner i sökandet efter ditt nya jobb.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till