Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kalkylerare till Prosero Doorway jobb i Jönköping på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kalkylerare till Prosero Doorway på Poolia

Kalkylerare till Prosero Doorway

Poolia Jönköping, Jönköpings län Heltid

Har du erfarenhet av kalkylering och brinner för att arbeta med hela anbudsprocessen? Vill du vara med från start på den nya spännande satsningen inom Proserokoncernen att erbjuda en helhetslösning inom dörrmiljöer? Då har vi den perfekta chansen för dig! Nu växer Prosero Doorway och utökar sitt team med en engagerad och analytisk Kalkylerare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på huvudkontoret i Jönköping. Intervjuer och urval sker löpande. Vi ser fram emot att läsa din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Kalkylerare är du delaktig i hela anbudsprocessen från förfrågan till färdigt anbudsförslag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att genomföra beräkningar utifrån planritningar, skicka offertförfrågningar till leverantörer, framtagande av kalkyler och anbudslämning. Du ser nya möjligheter i kunders byggprojekt och motiveras av att hitta konkurrenskraftiga lösningar. Genom din kompetens stöttar du dina kollegor inom försäljning och säkerställer en framgångsrik hantering av administrativa uppgifter.

På Prosero Doorway erbjuds en perfekt vardag för dig som trivs i ett omväxlande arbete med högt i tak och korta beslutsvägar. Du får en nyckelfunktion i den unika satsningen på marknaden inom dörrmiljö och för dig med höga ambitioner finns alla möjligheter att utvecklas i rollen. Resan framåt genomförs tillsammans med fem ambitiösa kollegor som alla värdesätter teamkänsla och att ha roligt på jobbet. I ryggen finns koncernen Prosero Security Group som ger idealiska förutsättningar för att utvecklas som företag.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av kalkylering mot byggbranschen eller som tidigare arbetet med dörrmiljöer och ritningar. Det är meriterande om du har en teknisk utbildning på högskolenivå och har goda kunskaper i produktionsförfarandet. För att passa i rollen har du en stark digital förmåga och är en van användare av Microsoft Excel.

För oss är det viktigt att hitta dig med en härlig framåtanda, positiv inställning och tekniskt intresse. Som person brinner du för struktur och noggrannhet, vilket är nyckelfaktorer för att lyckas i rollen. Du är duktig på att prioritera vad som kräver ditt fokus i stunden och tycker om friheten i att få påverka och planera dina egna arbetsdagar. När du är i händelsernas centrum med flera parallella uppgifter trivs du som allra bäst och du har ett naturligt driv med högt tempo. Att arbeta självständigt är för dig en självklarhet, precis som att du är prestigelös och gärna ställer upp där det behövs. Till dina egenskaper hör även att du är analytisk och en lagspelare med god samarbetsförmåga

Om verksamheten
Doorway har öppnat dörren till en helt ny spelplan inom dörrhantering i byggprojekt. Med ett unikt helhetsåtagden på marknaden kommer vi förenkla erbjudandet vid installation av dörrmiljöer genom att erbjuda såväl dörr, låsmekanik, listning samt installation. Vi ger dig som inköpare, projektör och arkitekt en spikrak väg framåt vid nyproduktion. Se det som en one-stop-shop för alla dina dörrar, oavsett om det gäller klassade säkerhetsdörrar i stål eller vackra innerdörrar i trä. Vi tar fullt ansvar för hela din dörrmiljö och dessutom fullt garantiansvar. En kontakt. En garanti. En enda dörr att öppna.

Doorway är en del av Prosero Security Group, Nordens ledande säkerhetsföretag med verksamheter inom en rad olika branscher. I koncernen återfinns även den starka aktören Passéra som erbjuder skräddarsydda säkerhetslösningar för verksamhet och fastighet. Är du intresserad av att läsa mer? Tveka inte att besöka vår hemsida www.doorway.se.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60799