Jobbet Kalkylator till Sandbäckens Rör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kalkylator till Sandbäckens Rör publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet som kalkylator, projektör eller konstruktör inom VS? Vill du arbeta i ett familjärt företag där du får möjlighet att utvecklas och sätta din prägel på arbetet? Sök denna spännande tjänst redan idag!

Om företaget

Sandbäckens är en av Sveriges ledande leverantörer av installation och service av rörtekniska lösningar. Verksamheten är specialiserade på entreprenader och service inom bland annat teknikområdena VS, komfortkyla, sprinkler, fjärrvärme och fjärrkyla. I Sandbäckens koncernen ingår Sandbäckens Utveckling, Sandbäckens Rör, Sandbäckens Sprinkler, Mälarsprinkler, Sprincom samt rörproduktion med tillhörande dotterbolag. Koncernen är idag etablerade på 25 orter i Sverige och har drygt 800 medarbetare. . De är en aktör som skiljer sig mot sina konkurrenter genom sin anpassning till kundens behov och arbetar med ledorden: närhet, engagemang och kundnytta. Placeringsort kommer att vara Västerås där du ingår i ett sammansvetsat team och arbetar med frihet under ansvar.

Arbetsuppgifter

I rollen som kalkylator kommer du ha en viktig och central roll i verksamheten. På Sandbäckens får du ett stort ansvar och möjlighet till att delta i hela installationsprocessen. Du kommer att självständigt ansvara för genomförandet av kompletta kalkyler ifrån förfrågningsunderlag till färdiga anbudsförslag. Vidare är du affärsmässig i en förfrågan och ser affärsmöjligheter. Rollen kräver att du kan läsa ritningar och har du kunskap om kalkylverktygen som finns på marknaden ses det som meriterande.

Du kommer även att medverka vid projektplanering och upprätta efterkalkyler samt tillsammans med närmsta VD medverka vid avtalsförhandlingar. I rollen kommer du ha mandat för hur du vill lägga upp ditt arbete med stor flexibilitet men du får även chans att påverka hur du ska använda resurserna som finns. På din placeringsort kommer hjälp alltid att finnas och du arbetar nära tillsammans med kollegor där man hjälper och stödjer varandra. Du erbjuds en gedigen introduktion för att du ska få en förståelse för företaget och hur man arbetar.

Formella krav

• Meriterande om du är utbildad VVS-ingenjör eller liknande
• Du har tidigare erfarenhet ifrån rollen som kalkylator, alternativt jobbat som projektör eller konstruktör tidigare
• Meriterande om du arbetat i programmen Wikells eller Tenwin sedan tidigare
• Mycket meriterande om du tidigare har arbetat inom VS-yrket
• Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift
• Körkort B

Övrig information

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Sandbäckens rör

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Västerås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: vvs, vs, kalkylator, projektör, konstruktör, ingenjör,

Referens

2433901

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till