Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kalkylansvarig till Kretslopp och vatten jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kalkylansvarig till Kretslopp och vatten på Randstad AB

Kalkylansvarig till Kretslopp och vatten

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du vara med och bidra med din kunskap i komplexa projekt som bidrar till ett hållbart samhällsbyggande? Har du flerårig erfarenhet av kalkylarbete och söker ett utvecklande arbete? Som kalkylansvarig bidrar du till att skapa bra förutsättningar för våra projekt och du gör det med hög gedigen kvalitet. Välkommen med din ansökan redan idag!


ansvarsområde.

Vi söker nu en kalkylansvarig som ska arbeta som specialist till enheten Byggledning på Kretslopp och vatten. Byggledningsenheten innefattar utöver byggledning även upphandling. Enheten tillhör avdelningen Projekt och utveckling där våra medarbetare i projektverksamhet arbetar med att utreda, projektera och genomföra arbeten på vårt ledningsnät och våra vattenverk. Vi har ett nära samarbete inom avdelningen och arbetar tätt tillsammans med stadsutvecklingsavdelningen, driftavdelningarna och förvaltningar samt bolag i Göteborgs stad.

I rollen som kalkylansvarig kommer du jobba mot hela den projekt- och entreprenaddrivande delen av förvaltningen, samt driva förvaltningens arbete med att ta fram kalkyler för vatten- och avloppsarbeten. Till viss del kan arbetet även omfatta kalkyler för bygg- och installationsarbeten samt återvinningsanläggningar. I rollen kommer du att ansvara för att ta fram hjälpmedel och metoder för att kunna göra kalkyler i såväl tidiga som sena skeden och för olika entreprenadformer. Rollen innefattar också att löpande omhänderta och hantera kalkyleringsfrågor, samt bistå med att granska och kvalitetssäkra kalkyler. Eftersom du i din roll kommer fungera som en specialist kommer du också ansvara för intern utbildning inom kostnadsberäkning.

I rollen ingår att delta i nätverk avseende kalkyler med yttre aktörer så som andra beställare och konsulter för att utveckla förvaltningen hjälpmedel för kalkyl. I tjänsten kan, beroende på kandidatens erfarenhet, arbetsuppgift som mentor för medarbetare inom projektverksamheten ingå.


kvalifikationer.

Vi söker dig som har högskoleutbildning med teknisk inriktning mot bygg, anläggning eller vatten- och avlopp, eller motsvarande genom flerårig yrkeserfarenhet. Du ska ha minst 10 års yrkeserfarenhet från bygg-/anläggningsbranschen varav flera års erfarenhet från självständigt kalkylarbete. Vi förutsätter också att du har grundläggande VA-kompetens, och har till exempel arbetat tidigare som mark- eller VA-projektör/projektledare med kalkyluppgifter alternativt kalkylator, platschef eller entreprenadingenjör på anläggningsföretag.

Vi förutsätter att du har god kunskap inom AMA/MER Anläggning och god ritningsförståelse. Du ska vara analytisk, självständig och samarbetsinriktad. Det är meriterande om du har erfarenhet från kalkylprogram, olika skeden i bygg-/anläggningsprojekt och entreprenadjuridik. För tjänsten krävs körkort B.

För att bli framgångsrik i rollen som kalkylansvarig ser vi att du tar initiativ och ansvar för ditt arbete, oavsett om du arbetar ensam eller tillsammans med andra. För att komma framåt i ditt arbete, och eftersom tjänsten är förvaltningens enda kalkyltjänst, ser vi det som en förutsättning att du trivs med att driva dina uppgifter mot uppsatta mål. Du kommer att arbeta tillsammans med flera aktörer, både internt och externt, och vi ser därför att du trivs med att samarbeta. Då tjänsten innehåller administrativa uppgifter samt att du kommer hålla i möten ser vi att du kan uttrycka dig väl i såväl tal som i skrift.

Tjänsten är säkerhetsklassad nivå 3 och förutsätter godkänd registerkontroll från Säpo.


ansökan.

Välkommen med din intresseanmälan på randstad.se så snart som möjligt, dock senast den 26 september. Du skickar in din ansökan på randstad.se med CV och personligt brev. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta gärna rekryteringskonsult Petra Pettersson [ Email address blocked ]  
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201355632