Jobbet Kakelugnsmakare/Hantverkare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kakelugnsmakare/Hantverkare publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vill du resa landet runt och jobba med antika hantverk? Har du erfarenhet av kakelugnsmakeri och uppskattar att styra över ditt eget arbete? Då har du nu chansen att börja arbeta i ett härligt och kompetent arbetslag, där du som anställd arbetar under frihet, flexibilitet och med hög tillit.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos FÖRETAGET.

Om företaget

Företaget är specialiserade på att installera och renovera antika kakelugnar och eldstäder. Verksamheten utför arbeten främst i Sverige, men även större uppdrag runt om i Skandinavien. Företaget är dessutom störst i Sverige med antika kakelugnar och har tillgång till kakelugnar och eldstäder från mitten på 1700-talet till första hälften av 1900-talet. Företaget söker dig som har tidigare erfarenhet som kakelugnsmakare och vill fortsätta att utvecklas tillsammans med ett företag i branschens framkant. Företaget erbjuder även flera attraktiva förmåner och hög flexibilitet.

Arbetsuppgifter

Som kakelugnsmakare arbetar du med antika hantverk. Du som kakelugnsmakare har det fulla ansvaret för uppbyggnadsprocessen och resultatet, likaväl som kundupplevelsen. Exempel på ytterligare arbetsuppgifter är, mura skorstenar, brandväggar och montera ner gamla eldstäder. Du jobbar under ett högt förtroende och fördelar därmed din egen arbetstid utefter vad som passar dig och kunden. Hela Sverige och ibland även Skandinavien, är din arbetsplats. Detta innebär att du får en tjänstebil, som tar dig till Sveriges många olika städer. Där du får spendera nätter på sköna hotell och bygga upp kakelugnar på diverse intressanta miljöer.

Formella krav

• Erfarenhet som kakelugnsmakare • B-körkort • Meriterande om du är bosatt i närheten av Norrköping, men inget krav då du utgår från hemmet. För att lyckas med ditt arbete som kakelugnsmakare krävs det att du är självgående och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och de tidsramar du arbetar utefter. Du har en känsla för service och bemöter dina kunder med respekt och hänsyn, då du ofta utför arbete i deras privata bostad. Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete, vilket gör att du skapar struktur kring dig och är uppmärksam på detaljer. Utöver detta trivs du i ett företag med härlig stämning, som präglas av frihet under ansvar.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Efter överenskommelse Plats: Sverige Lön: Efter överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Kakelugnsmakare, kakelugnsmakeri, bygg, hantverkare, murare, eldstäder, kakelugn, antika, hantverk, Sverige, Norrköping, Linköping, Stockholm, Göteborg, Malmö, resande, Skandinavien

Referens

2840701

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till