Jobbet Köksledare sökes till Jensen's Bøfhus har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Köksledare sökes till Jensen's Bøfhus publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Drivs du av att inta en ledarroll och leverera service i stjärnklass? Har du tidigare erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen med fokus på gäst- och kundkontakt? Då bör du se hit!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsultning en köksledare till vår kund Jensen's Bøfhus. Jensen's Bøfhus är en dansk restaurangkedja som har restauranger i Danmark, Sverige och Norge.

Som köksledare är du kökschefens högra hand och tar över ansvaret vid kökschefens frånvaro. Tjänstens primära syfte är att utbilda dig till kökschef. Ditt främsta fokus kommer vara att ge gästerna en trevlig upplevelse under besöket och du kommer att delta aktivt, engagerat och synligt i köket. Tillsammans med teamet säkerställer du att alla ledare och medarbetare är medvetna om tillvägagångssätt och mål för restaurangen - detta inkluderar Jensen's Bøfhus sju nyckelord, levnadsregler och grundidéer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
- Ansvara över köket under kökschefens frånvaro
- Övervaka och hantera restaurangens lager
- Ansvara över att köket alltid är bemannat korrekt
- Säkerställa att de anställda har alla förutsättningar för att utföra ett bra arbete

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos Jensen's Bøfhus. Tjänsten kommer att starta omgående eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har arbetslivserfarenhet inom restaurangbranschen. Det är även meriterande om du har ledarskapserfarenhet.

Som person är du serviceinriktad, innehar stor social kompetens och är stresstålig. Vi ser även att du drivs av att inta en ledarroll och har en god förmåga att bygga relationer.

Stämmer ovanstående in på dig? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48996

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till