Jobbet Kökschef till Camp Ripan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kökschef till Camp Ripan publicerad av StudentConsulting

Heltid
Kiruna

Arbetsbeskrivning

Camp Ripan söker nu en drivande och erfaren kökschef med fokus på ledarskap, ekonomi och matlagning av hög klass. Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget:

Som kökschef på Camp Ripan har du ett övergripande personalansvar som innebär planering och ledning av arbete i köket samt rekrytering, schemaläggning och utbildning av kökspersonal. Du motiverar och inspirerar personalen till att leverera högsta kvalitet och service till våra gäster.

Du är övergripande ansvarig för kökets ekonomi med en god kontroll över kostnader och intäkter; köksekonomi. Du ansvarar för inköp av råvaror och förbrukningsartiklar med kontroll på kvalitet, ekonomi, hållbarhet och miljö.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en hög kompetens inom matlagning och arbetar coachande med att lära ut dina kunskaper till andra. Du är en närvarande chef med delaktighet i den dagliga produktionen. Ditt menyskapande är kreativt och ständigt utvecklande.

I din roll som kökschef på Camp Ripan skapar du optimala förutsättningar för personalen att jobba som ett starkt team tillsammans. Du har driv, engagemang och leder utvecklingen i vårt kök.

För att vara aktuell i denna tjänsten bör du ha:
* Minst 3 års erfarenhet från ledande befattning inom köksmiljö
* Goda kunskaper i svenska och engelska

Rekryteringen sker av StudentConsulting på uppdrag av Camp Ripan. Vid frågor, vänligen hör av dig på Mattias.meyer@studentconsulting.com. Intervjuer sker löpande så passa på att skicka in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren:

Camp Ripan inspireras av närheten till den samiska fjällvärlden, det frodiga Tornedalen och Kiruna, en levande stad i ständig förändring. Vår mat utgår från dessa tre kulturer som är grunden för vår ständigt innovativa meny. Våra säsonger blandat med den växande lokala befolkningen gör oss till en arbetsplats med stor variation.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43445

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till