Jobbet Kökschef sökes till roligt uppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kökschef sökes till roligt uppdrag! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Halmstad
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av ledarskap inom kök och restaurang? Är du social, strukturerad och lugn? Har du arbetat som kökschef? Sök då denna tjänst redan idag!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi just nu en erfaren kökschef för ett heltidsuppdrag. Kunden i fråga är belägen strax utanför Halmstad på en lekfull, rolig och spännande arbetsplats. Det är ett företag som är i en expansiv fas så det är viktigt att du drivs samt trivs i en föränderlig och spännande miljö.

Du är en person som verkligen brinner för service och att leda din personal mot framgång, du är driven och väldigt kunnig inom såväl mat- som dryckesvärlden. Du ska vara van vid att ansvara över flera delar samtidigt såsom bland annat kökshantering, ekonomi och inköp. Ledarskapserfarenhet är mycket meriterande.

Tillsättning kommer att ske så snart rätt kandidat är funnen. Arbetstider är varierande enligt överenskommelse. Anställningen är en provanställning med chans till förlängning efter sex månader.

Detta söker vi:

Du har erfarenhet av att driva stora restauranger och kök med många gäster. Som person är du detaljorienterad och tänker strategiskt, du är inte rädd för att tala fritt och komma med input, samtidigt som du hela tiden tänker på ditt team du arbetar tätt med. Vidare är du driven, orädd och van vid att skapa goda och framgångsrika relationer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44132

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till