Jobbet Kärnbränsleinspektör – kärnkraft till Westinghouse i Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kärnbränsleinspektör – kärnkraft till Westinghouse i Västerås publicerad av Norén & Lindholm

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Enheten för Criticality, Materials and Fuel Performance ansvarar för företagets svenska bränslefabriks kriticitetssäkerhet samt materialutveckling och utvärdering av kärnbränsleprestanda. 

Vi söker dig som gillar att resa!  Uppdraget som kärnbränsleinspektör innebär att på plats på våra kunders kärnkraftverk utföra service-, underhålls- och garantiinspektioner på våra bränslepatroner. Du inspekterar till exempel korrosion och oxid med de mätinstrument vi har till förfogande., Våra kunders kärnkraftverk finns, bland annat, i de nordiska länderna, Frankrike, Tyskland, Schweiz, USA, Sydafrika och Ukraina, så tjänsten innebär en hel del resande.

Vem du är Din personlighet blir väldigt viktigt för oss. Viktigt är att du gillar att vara ute på resande fot och jobba på olika kärnkraftverk runt om i världen. Du har lätt för att samarbeta oavsett kultur och du har en stor ansvarskänsla för att saker och ting ska bli rätt och riktigt, det är en grundfaktor inom kärnkraftsverksamheten.  

Eftersom du reser en hel del är dina engelska kunskaper viktiga. Du kan även skriva dina rapporter på både engelska och svenska. Kan du även andra språk så värdesätter vi det.

Vad du troligen gör nu  Vi är ganska öppna med din bakgrund, men vi tror att du i dag jobbar som resetekniker eller resemontör. Har du erfarenhet av tex OFP eller olika typer av inspektioner i någon form av anläggning så är det meriterande, likaså om du har jobbat med mätteknik. Vi ser också gärna att du har kunskap om kärnkraftsbranschen.

Westinghouse Electric Company är pionjär inom kärnkraftsteknologi och har 10 000 medarbetare i 19 länder. Westinghouse teknik ligger till grund för närmare hälften av världens kommersiella kärnkraftverk i drift och idag bygger vi även flera nya reaktorer. Vår svenska verksamhet grundades 1969 och integrerades i Westinghousekoncernen år 2000. Idag levererar vi kärnbränsle samt produkter och tjänster inom automation, underhåll, provning och avveckling för kunder runt om i världen. I Sverige är vi ca 900 medarbetare i Västerås och Täby. Läs gärna mer om oss på www.westinghousenuclear.com/sweden.

Vill du jobba i en spännande högteknologisk bransch och samtidigt bidra till ett bättre klimat? Då är detta något för dig! 

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan senast 28 februari. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Marie Lindholm hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Välkommen!

Referens

norenlindholm1918

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till