Jobbet Just nu söker vi en produktionsutvecklingsspecialist! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Just nu söker vi en produktionsutvecklingsspecialist! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet inom produktionsindustrin?
Är du en problemlösare av rang?
Då har vi jobbet till dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en produktionsutvecklingspecialist till en av våra attraktiva uppdragsgivare i Västerås. Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till vår kund som är ett stort, välkänt och internationellt företag inom kraft- och automationsteknik.

Som produktionsutvecklingssoecialist kommer du att optimera produktionsorganisationens monteringsmetoder, processer och utrustning för att minimera arbetstimmar i enlighet med affärsstrategier relaterade till kvalitet, effektivitet, kostnader och säkerhet. Definiera arbetsfasekvensen för en ny produktionsprocess för att uppnå den riktade produktkostnads- och utrustningsinvesteringsbudgeten. Säkerställa lämpliga produktionsmetoder, tidscykler, utrustningsprestanda och material / komponenter till stöd för produktionsmål.

Dina arbetsuppgifter kommer även innefatta:
• Driva gateprojekt från idé till implementerad investering/förbättring
• Leverera en investering/förbättring som uppfyller kravbild, normer och standarder.
• Leda projektet och sin projektgrupp samt planera och följa upp dess aktiviteter.
• Tidplan, kostnader och kvalité av definierat projekt.
• Riskhantering och planering av ”mitigerande” åtgärder.
• Säkerställa kommunikation med andra projektfunktioner.
• Kalla till styrgrupp och gate-möten.

Detta söker vi:

Du behöver vara teknisk lagd och vara en duktig problemlösare. Vara självdriven och kunna vara en bra ledare. Du har relevant utbildning och bakgrund till rollen och har erfarenhet från produktionsindustrin. Du ska ha erfarenhet av att jobba med kostnader, tidsplan och projekt.

Stämmer detta in på dig?
Tveka inte med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49010

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till