Jobbet Juriststudenter för spännande extrajobb hos Norstedts Juridik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Juriststudenter för spännande extrajobb hos Norstedts Juridik publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nu lanserar Norstedts Juridik JUNO, marknadens i särklass mest omfattande juridiska informationstjänst. JUNO samlar innehållet från Karnov Juridik och Zeteo och är framtagen för att ge yrkesverksamma jurister och tjänstemän snabb och effektiv tillgång till juridisk information, oberoende av media.

Läs mer om JUNO här: www.nj.se/juno

Nu söker vi juriststudenter som vill arbeta extra med att till en början testa denna nya digitala lösning och sedan arbeta med att utbilda Norstedts juridiks kunder i detta system.

Arbetsbeskrivning
I denna roll kommer du starta med att testa JUNO innan plattformen går live. Innan lansering behöver systemet testas för att justera vissa buggar som uppstår och din uppgift kommer innebära att testa systemet och rapportera dessa buggar.

Testningen kommer starta 29 juli och pågå fram till mitten av augusti. Sedan fortsätter ditt uppdrag hos Norstedts juridik under hösten där du cirka 1 dag i veckan kommer arbeta med att utbilda Norstedts Juridiks kunder i JUNO. Arbetet innebär att du kommer utbilda kunder i databasens användarområden och funktioner. Detta sker via webben samt ute på plats hos kunderna i olika delar av Sverige.

Vem är du?
Vi söker dig som idag studerar juridik och har fullföljt minst två terminer av dina studier. Du är utåtriktad och besitter en god förmåga att kommunicera med olika typer av människor. Vidare är du flexibel, strukturerad och har god förmåga att lära dig nya system.

Vi tror att du idag studerar juridik vid Uppsala universitet eller Stockholms universitet och är intresserad av ett extraarbete om cirka 1 dag/vecka. Resor kan förekomma i denna tjänst.

Du erbjuds
Detta är en mycket god möjlighet för dig att få en insikt i en spännande verksamhet och samtidigt komma i kontakt med många intressanta kunder inom juridikområdet och sprida dina kunskaper om den digitala plattformen.

Testningen planerar börja 29 juli och pågå på heltid fram till mitten av augusti. Starten för att utbilda kunderna i JUNO startar i slutet av augusti där du vid sidan av studierna arbetar ca 1 dag/veckan.

Har du några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se. Du är välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om bolaget 
Norstedts Juridik är marknadsledande utgivare och leverantör av juridiska tjänster med rötter 150 år tillbaka i tiden. Företagets digitala informationstjänst används av Sveriges största advokatbyråer, domstolar, myndigheter och kommuner.
Vi erbjuder juridisk fortbildning och är utgivare av Sveriges Rikes Lag, lagkommentarer i det Gula respektive Blå biblioteket och Lexino, litteratur i den rödvita serien samt över 100 andra juridiska titlar årligen.

Norstedts Juridik är en del av Karnov Group.


Referens

FA68C574D8534DF68A05E5D5724D45CA

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till