Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Juristassistent till Wistrand Advokatbyrå jobb i Göteborg på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Juristassistent till Wistrand Advokatbyrå på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Juristassistent till Wistrand Advokatbyrå

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Vilka arbetsuppgifter ingår i den utvecklande rollen som juristassistent hos Wistrand?
I rollen som juristassistent kommer du få en varierande och rolig arbetsdag där du blir en del av ett kompetent och engagerat team av juristassistenter. Tillsammans stöttar ni Wistrands processavdelning och kommer bland annat hantera arbetsuppgifter så som att upprätta dokument och presentationer, ha kontakt med domstolar och myndigheter, dokumenthantering, transkribering, översättningar och mycket mer.
Då detta är en roll där service och support till juristerna är i fokus tror vi att du som söker trivs med att arbeta stöttande och erbjuda dina kollegor service i världsklass.

Detta är en strålande möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter och samtidigt ha roligt och tillsammans med dina kollegor i en trivsam arbetsmiljö.

Till denna roll söker vi dig som...
Trivs i rollen som juristassistent och har arbetat i en liknande roll tidigare! Troligtvis har du minst ett par års erfarenhet av arbete på domstol eller advokatbyrå och vill fortsätta utvecklas tillsammans med teamet på Wistrand. Du som söker behärskar Office-paketet väl och talar samt skriver svenska och engelska obehindrat – skulle tala fler språk utöver dessa är det meriterande men inget krav.

Som person tror vi att du är pålitlig, lösningsorienterad och har ett strukturerat arbetssätt. Du ser vad som behövs göras för stunden och har en god prioriteringsförmåga.

Du erbjuds
Ett spännande arbete som juristassistent. Tjänstens omfattning är på 100% med placering i Wistrands lokaler på kontoret i Göteborg. Anställningsformen är tillsvidare med 6 månaders provanställning initialt.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Wistrand med Jurek Rekrytering & Bemanning, vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på [ Email address blocked ]

Vi ser framemot din ansökan!

Om Wistrand
Wistrand är en av Sveriges största advokatbyråer med över 220 medarbetare på kontoren i Stockholm och Göteborg. Sedan 1915 har vi levererat affärsjuridisk rådgivning av högsta kvalitet till privata och offentliga aktörer i svenskt och internationellt näringsliv. På Wistrand delar vi övertygelsen att lyhördhet och djup kunskap om våra klienters verksamheter och branscher är nyckeln till långa, framgångsrika relationer genom spetskompetens inom samtliga affärsjuridiska områden. Vi söker just nu en administrativ assistent till vårt kontor i Göteborg på Lilla Bommen.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2CF2ABB3154D4EBBA61F8EDA52D212BF