Jobbet Juristassistent till internationell advokatbyrå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Juristassistent till internationell advokatbyrå publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en juristassistent till vår kund med kontor i centrala Stockholm. I din roll ingår det att på bästa sätt assistera jurister och delägare och tillhöra teamet på Private Equity. Arbetet kommer att innebära kommunikation med andra kontor inom företagets globala nätverk samt med klienter, domstolar och myndigheter. Du förväntas under perioder arbeta självständigt utifrån övergripande instruktioner.

Övriga huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Förbereda material inför möten
  • Hantera stora mängder dokument
  • Kopiering och indexering
  • Korrekturläsning
  • Redigering av text
  • Genomgång av fakturor och bokningar av olika slag
  • Registrering och hantering av nya ärenden

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig som har en gymnasieexamen och minst några års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet av byråverksamhet så är det meriterande men inget krav. Du behärskar Office-paketet utan problem och är en van systemanvändare samt att du är flytande i både svenska och engelska vad gäller tal och skrift, då byråns verksamhet är utpräglat internationell.

Som person är du noggrann, flexibel och prestigelös. Du är proaktiv, strukturerad och ser vad som behövs göras. Du är van vid högt tempo samt att hantera många uppgifter samtidigt, du har förmåga att vara snabb och kunna prioritera ditt arbete. Vidare brinner du för serviceyrket och ser god service som en självklarhet samt är intresserad av att lära dig nya saker. Du är trygg i din yrkesroll och du uppskattar att samarbeta med andra samtidigt som du inte är rädd för att flagga och ta hjälp.

Du erbjuds
En utmanande och spännande tjänst i ett internationellt företag med trevliga medarbetare som sprider en positiv stämning runtomkring sig. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Förväntad start är i slutet av augusti 2019.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Sökord: Juristassistent, Assistant, Assistent, Legal Assistant, Service, Administration, Juridik, Handläggare, Domstolshandläggare, Advokatsekreterare, Åklagarsekreterare, Coordinator, Office Manager.


Referens

E7FD805C1A3645ED9C857BC205FEF7B7

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till