Jobbet Jurist till PS Finance Group har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Jurist till PS Finance Group publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Till vårt juristteam (PS Juridik) söker vi nu en driven jurist som ser fram emot en spännande roll med goda utvecklingsmöjligheter hos ett växande företag inom inkasso-, fakturering-. finansierings- och juridiktjänster!

Arbetsbeskrivning
Som jurist hos oss kommer du att i huvudsak arbeta med tvister och processer där du kommer att vara ombud för våra klienters fordringar. Du kommer självständigt att driva och ansvara för processerna såsom upprätta stämningsansökningar, bestridanden, ha kontakt med motparter och domstol samt företräda vid muntlig förberedelse och huvudförhandling. Du kommer också ha ett övergripande konsultativt ansvar för kunder, vilket innebär att du bidrar till att bygga en stark kundrelation. I rollen kan också komma att ingå att arbeta med kommersiella avtal i verksamheten och GDPR-frågor.

Vem är du?
Vi söker dig med jur. kand.-examen och som har minst ett års erfarenhet av att ha arbetat med processer. Det är meriterande om du har erfarenhet från samma bransch och är notariemeriterad. Vi ser gärna att du har arbetat med hyresjuridik tidigare och brett med andra juridiska frågor t. ex. entreprenadrätt och bolagsrätt. Som jurist har du en väl utvecklad analytisk förmåga, ett strukturerat, engagerat och serviceinriktat arbetssätt samt har hög integritet och ett tydligt affärsfokus. Som person är du utåtriktad, driven, engagerad, lösningsorienterad, prestigelös och trivs med att ta egna initiativ. Vidare är du kommunikativ, social, lätt att samarbeta med och tycker om att bygga relationer.

Du erbjuds
Du kommer att välkomnas av ett glatt gäng och mötas av en bra arbetsmiljö. Miljön präglas också av korta beslutsvägar och det finns goda utvecklingsmöjligheter genom PS affärs-och karriärmodell. Vi erbjuder dig en tjänst som är omväxlande med stort eget ansvar. Du kommer också att ges möjlighet att vara med och utveckla vår verksamhet och våra juridiska tjänster och att påverka framtiden av företaget.

Start
Enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område
Göteborg
Västra Götaland

Om verksamheten
PS Finance Group har funnits sedan 2009 och har vuxit genom nöjda kunder. Vi erbjuder nordiska företag fakturerings-och finansieringstjänster. Koncernen har 20 anställda och omsätter drygt 28 mkr. Vi är ett växande företag som erbjuder spännande tjänster inom den finansiella sektorn. Vi tror på individuellt ansvarstagande och målstyrning. PS Finance Group erbjuder en karriärs-och lönemodell som premierar bra prestation.
"Vi började vår verksamhet som ett renodlat inkassoföretag år 2009, adderade till faktureringstjänsterna efter några år och har nu sedan år 2016 även med finansierings-och juridiktjänster i vårt sortiment. Vi kommer att fortsätta utveckla våra avancerade inkassotjänster för att ligga i spetsen i Norden för den kräsna inkassoköparen. Vi kommer vidare att satsa än mer på användargränssnittet när det gäller alla våra tjänster. Välkommen som medarbetare till PS Finance Group, du kommer inte att bli besviken!" Christer Eriksson - VD

I denna rekryteringsprocess samarbetar PS Finance Group med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Dahlberg på telefonnummer 031-712 83 49 alternativt asa.dahlberg@jurek.se.

Sökord: juridik, jurist, Göteborg, PS Juridik, inkasso, processer, tvister, stämningsansökan, notariemeritering, hyresjuridik, entreprenadrätt, juridiktjänster, inkassotjänster, faktureringstjänster, finansieringstjänster.


Referens

EF05C2B003374038AE83BE96E0186CCF

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till