SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Juniora backend utvecklare till New Amsterdam jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Juniora backend utvecklare till New Amsterdam på Academic Work

Juniora backend utvecklare till New Amsterdam

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Är du nyexad från universitetet och vill få meriterande erfarenhet av programmering från yrkeslivet där du erbjuds utbildning i Magento och stöttning av seniora kollegor för att du snabbt ska komma in i rollen? Lockar det dig att få arbeta med utveckling av e-handelslösningar mot kunder med en stor variation av projekt? Vi söker dig som har examen från data & systemvetenskap eller motsvarande och ett stort hobbyintresse för programmering inom PHP och/eller Java. -Ett kompetent team på ett bolag med intressanta utvecklingsmöjligheter och varierade spännande projekt väntar dig!


Om tjänsten
New Amsterdam är en byrå specialiserad på e-handel och en av de ledande experterna på Magento och Akeneo i Norden. De levererar digitala helhetslösningar bortom den klassiska webbutiken för B2B såväl som B2C med målet att skapa en smidig och trevlig upplevelse för användarna. Deras kunder finns i många olika segment och är i många fall marknadsledande. De arbetar just nu med alltifrån heminredning till casino, där alla har olika behov och söker en ny unik lösning.

Academic Work söker för New Amsterdams räkning en junior backend utvecklare till deras utvecklingsteam som idag består av 14 medarbetare där du kommer arbeta nära utvecklare, projektledare och grundare av bolaget. Du kommer få en tydlig och gedigen onboarding genom stöttning av seniora utvecklare som arbetar i bolaget idag. New Amsterdam sitter på ett kreativt kontor i centrala Stockholm tillsammans med andra ledande e-handlare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos New Amsterdam.

Arbetsuppgifter
Som utvecklare hos New Amsterdam skapar du en ny funktionalitet, anpassar affärsregler och flöden samt integrerar mot externa tjänster och system. Du kommer arbeta med affärskritiska system med hög komplexibilitet inom en innovativ och ständigt växande bransch. Du kommer starta tjänsten med att gå en utbildning och få en grund inom Magento och sedan börja med att få stötta mer seniora utvecklare i nya och pågående e-handelsprojekt. Du kommer arbeta med innovativa lösningar och de senaste webbteknologierna tillsammans med ett team som är ledande inom sina områden. I takt med att du kommer in i rollen och förstår bolaget så kommer du få större eget ansvar för utvecklingen i projekten.

Mer specifikt kommer du att:

* Nyutveckla ehandelslösningar och webbutiker baserade på Magento
* Integrera med externa system såsom PIM, affärssystem, CRM, kassasystem, kassasystem, speditörer, mfl
* Utveckla moduler och ny funktionalitet
* Anpassningar av frontend
* Arbeta med och optimera processer och ickefunktionella krav, såsom datasäkerhet, driftsäkerhet, prestanda och SEO

Vi söker dig som

* Har en relevant högskole/universitetsutbildning inom IT så som Data & Systemvetenskap eller Civilingenjörsexamen
* Har ett stort IT-intresse med ambition att lära dig ännu mer
* Har programmerat i Java/PHP tidigare, antingen på egen hand eller via studier och där du även har en god förståelse för integration mot webbtjänster, HTML/CSS/JS och molnhosting
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Som person är du problemlösande och tekniskt intresserad och ser till att ha koll på den senaste tekniken. Du är nyfiken och drivs av att ständigt lära dig nya saker. Du har ett affärsmässigt och strukturerat arbetssätt och är trygg med att på sikt bli en självgående programmerare. Du trivs även i en varierad och händelserik vardag där du inte är rädd för att anta nya utmaningar.

Vi lägger stor vikt vid tidigare projekt och ser gärna att du förbereder egna hobbyprojekt som du kan visa upp vid senare tillfälle.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, 6 mån provanställning tillämpas
* Placering: Mäster Samuelsgatan 36
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ] under kontorstid.

Information om företaget
New Amsterdam en IT-byrå specialiserad på digital handel och ledande experter på Magento och Adobe commerce. Vi utvecklar innovativa och kostnadseffektiva lösningar för B2C och B2B och för att sömlöst integrera fysisk handel med E-handel och övriga kanaler.

Vi får företag att växa och utvecklas genom att digitalisera verksamheten, hitta nya affärsmodeller och samarbeten och att nå ut till nya marknader och målgrupper. Vi erbjuder tjänster inom alla områden inom digital handel såsom design, konverteringsoptimering och kundlojalitet och framförallt fokus på kundresan och upplevelsen. Vi stävar efter att ge maximal ROI - return of investment - genom att använda oss av tillgänglig teknik inom det ekosystem av partner vi arbetar med och erbjuda en stabil lösning som är kostnadseffektiv att förvalta genom hela livscykeln. Läs mer här: [ Link removed ] />
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 15076927-SE